-0 °C Stjørdal, NO
19/10/2020

Bjørn skal jakte kjærligheten på TV

|| Bjørn Hammer er en av seks bønder som skal være med i «Jakten på kjærligheten». Nå håper han på masse brev slik at han blir blant de fire som blir med videre. (Foto: TV2)||

Se videopresentasjonen av Bjørn Hammer:

https://www.youtube.com/watch?v=uUfhvr3vByU&feature=youtu.be

Sauebonden og landbruksentreprenøren Bjørn Hammer (30) fra Selbu er en av seks norske bønder som er med i kommende sesong av «Jakten på kjærligheten» på TV2. Søskenbarnet Lars Petter Hammer er den «skyldige» som meldte på 30-åringen, men det setter egentlig Bjørn bare pris på.

– Vi er absolutt på talefot. Dette er bare en fin mulighet, sier Bjørn Hammer om at han nå skal jakte kjærligheten på TV-skjermen i beste sendetid. Men for å få mye TV-tid må han være blant de fire bøndene som får flest brev, så oppfordringen er klar fra 30-åringen.

– Det er bare å skrive brev, så satser jeg på at jeg får nok henvendelser til å bli med videre, sier Hammer.

Oppmerksomhet

Onsdag var han i Oslo på presseopplegg for «Jakten på kjærligheten», og selbyggen har fått den første smaken på offentlighet og oppmerksomhet.

– Joda, men det er bare artig. Alt dette er nytt og spennende for min del, og man lærer utrolig mye om seg selv. Det er jo bare bra å lære mer om seg selv, sier Hammer, som presiserer at han har det ganske så topp på gården i Innbygda i Selbu.

– Jeg er strålende fornøyd med livet mitt, men mangler én brikke og det er en kjæreste. Faller den brikken på plass er livet komplett, sier Bjørn Hammer.

Drømmedama må være livsglad og positiv

100 vinterfôra sauer og masse maskiner og utstyr er inventaret på gården som Bjørn Hammer har drevet helt siden han var cirka 20 år siden. Nå har han offisielt tatt over gården og har utviklet den på sin måte. Det betyr at det meste av arbeidsdagen går med til entreprenørvirksomhet.

– Rundballpressing, slått, graving, brøyting og sånne ting, sier Bjørn Hammer. Da vi snakker med han er han ute på brøyting av hytteveier til Stråsjøen.

Det passer perfekt for 30-åringen som trives veldig godt ute i naturen og frisk luft.

– Jeg er med på elgjakt og rådyrjakt. Trives godt med å ta en skitur, skutertur med isfisking og kanskje tenne et bål. Jeg er glad i å være ute generelt, sier Hammer.

Og drømmedama har han også noen få krav til.

– Hvis du er positiv, livsglad og ser lyst på ting er det bare å skrive brev, er oppfordringen fra Jakten-bonden.

– Ufarlig

Bjørn Hammer håper at han nå får muligheten til å være med videre i det han omtaler som «Norges største kontaktannonse».

– Dette er et helt ufarlig program, som bare er positivt, slik jeg har sett det, sier Hammer.

For tre år siden flyttet han i nybygd hus på heimgården. Mye av jobben gjorde han selv, handyman som han er. Utgraving av tomt, bygging av grunnmuren og innredning av loft gjorde han selv. Selve huset ble fraktet noen hundremetre fra Selbuhus sin fabrikk, og nå har han det bra.

– Jeg har det meste i ordning ja, sier Hammer på selbygg-vis.

Foreldrene har også fått plass i det nye huset. De bor i sokkelen, iallfall inntil videre.

– Hvordan var reaksjonen i sokkelen når de hørte du skulle være med i «Jakten på kjærligheten»?

– Det var bare positivt. De ser at dette ikke er et farlig program. Det hadde vel vært verre med «Farmen» eller «Paradise Hotel», men jeg er nok uansett ikke en paradise-kandidat, sier Bjørn Hammer og flirer godt.

 

Les forrige sak:
||
Trafikkulykke i tunnel på E6

Det har vært en kollisjon mellom lastegbil og personbil på E6. […]

Close