6 °C Stjørdal, NO
17/02/2019

Ble æresmedlem på 100-årsdagen

Har vært leder i 20 av lagets 100 år.

Ann-Inger Leirtrø (58) har blitt æresmedlem i klubben i sitt hjerte. Ann-Inger Leirtrø (58) har blitt æresmedlem i klubben i sitt hjerte.

Ann-Inger Leirtrø har vært leder av Lånke Idrettslag i 20 år. Lørdag, på selveste 100-årsdagen, ble hun hedret med æresmedlemskap.

– Jeg er rørt, takknemlig og ydmyk, og så glad for at jeg er en del av Lånke IL, sier Ann-Inger Leirtrø. Hun er født inn i, og oppvokst med, idrettslaget i Lånke. Det til tross for at hun har bodd i Hegra i mange år.

– Jeg har hatt idrettslaget som en arena helt siden 1993. Det har gitt meg så mye kunnskap, idrettsglede, gode vennskap, inspirasjon og engasjement, sier Leirtrø.

58-åringen «arvet» ledervervet i idrettslaget da hennes far, Kåre, døde i 1997. Siden den gang har datteren styrt den gule klubben på sørsiden av Stjørdal. Lørdag feiret laget sine første 100 år, nøyaktig på dagen 100 år etter at laget ble stiftet. Leirtrø kan ikke få fullrost klubben som fyller hele hennes hjerte.

– Det å drive frivillig arbeid sammen med alle jeg har samarbeidet med i alle disse årene har betydd så mye for meg personlig. Det er i Lånke jeg har røttene mine, det var Lånke IL som var pappa sitt lag, og det er i Lånke IL ungene mine drev sine idretter. Det er også her jeg har opplevd dugnadsånd på sitt beste, og det er som leder her at jeg jeg virkelig har fått oppleve at samhandling og idrettsglede har gitt resultater et breddeidrettslag verdig, sier en strålende fornøyd og stolt Ann-Inger Leirtrø.

Les forrige sak:
||
Arnardo-besøk for aller første gang

Sirkus i Sona og i Dalådal

Close