8 °C Stjørdal, NO
26/09/2020

Ble imponert over bilhuset

Stortingsrepresentant Mari Holm Lønseth besøkte fredag det nye bilanlegget hos Autosenteret på Sveberg

PÅ OMVISNING: Markedssjef hos Autosenteret i Malvik, Jørgen Anzjøn Holbø, fikk fredag besøk av stortingsrepresentant fra Høyre, Mari Holm Lønseth (t.h.). Gruppeleder i Malvik Høyre, Eva Lundemo Fosmo, fulgte omvisningen på bilhuset. PÅ OMVISNING: Markedssjef hos Autosenteret i Malvik, Jørgen Anzjøn Holbø, fikk fredag besøk av stortingsrepresentant fra Høyre, Mari Holm Lønseth (t.h.). Gruppeleder i Malvik Høyre, Eva Lundemo Fosmo, fulgte omvisningen på bilhuset.

Stortingsrepresentant fra Sør-Trøndelag, Mari Holm Lønseth fra Høyre og gruppeleder i Malvik Høyre, Eva Lundemo Fosmo, besøkte fredag det nye bilanlegget hos Autosenteret på Sveberg.

Rett ned for det helt nye bilhuset på Sveberg i Malvik passerer flere tusen biler i døgnet på E6. Praktiske og moderne fasiliteter preger det nye bilhuset hos Autosenteret, og det var en imponert stortingsrepresentant fra Høyre som nå gjestet bilhuset.

– Imponerende

– Her har Malvik kommune sammen med private aktører greid å skape et imponerende tilbud innen bilsegmentet. Jeg synes det er flott at så mange seksjoner innen salg, bilhold, lakkering og verksted kan samles under samme tak på et nytt tomteområde, sa Mari Holm Lønseth som tok turen fra Løvebakken i sitt tredje år på Stortinget for Høyre. Med åtte år i bystyret i Trondheim har juristen mye politisk erfaring. Holm Lønseth sitter i Stortingets helse- og omsorgskomité, og nå ville hun gjerne på bedriftsbesøk i eget fylke. Gruppeleder i Malvik Høyre, Eva Lundemo Fosmo, synes det er fint å kunne vise frem resultater som Malvik har skapt ved å legge til rette for lokale næringsdrivende.

BLE IMPONERT: Det er store dimensjoner over det nye bilhuset på Sveberg. To som lot seg imponere var Eva Lundemo Fosmo fra Malvik Høyre og stortingsrepresentant fra Sør-Trøndelag Høyre, Mari Holm Lønseth.
BLE IMPONERT: Det er store dimensjoner over det nye bilhuset på Sveberg. To som lot seg imponere var Eva Lundemo Fosmo fra Malvik Høyre og stortingsrepresentant fra Sør-Trøndelag Høyre, Mari Holm Lønseth.

Det er to nesten like paralleller med tomteområdet, og aktøren Autosenteret som nå har inntatt Sveberg næringsområde. Den ene er prosessene med regulering og klargjøring av tomteområdet som i stor grad krevde ny opparbeidelse og tilgjengelighet etter politiske vedtak. Det var i ordførerperioden med Terje Granmo at omreguleringene startet. Nå opplever Autosenteret stort naboskap med flere aktører.

Stolt

– Vi skal være stolte over det som er skapt og nå kommer på plass langs E6 her i Malvik. For meg som gruppeleder er det en glede å kunne besøke Autosenteret sammen med vår representant på Stortinget. For Malvik betyr dette flere arbeidsplasser og skattekroner inn i kommunekassen til velferd og en enda mer attraktiv kommune. Nå har Autosenteret 36 ansatte, og veksten vi opplever er imponerende hos en lokal bedrift, sier Eva Lundemo Fossmo. I tillegg til et imponerende bilhus med det mest moderne innen salg, dekkhotell for 1600 dekk, fasiliteter og utstyr, leier Autosenteret ut lokaler til Riis Bilglass. Et anlegg for drivstoff er etablert på tomten og ny bygning mot vest vil disponeres for service, varebil og nyttekjøretøy.

– Her oppe på Sveberg har våre eiere valgt å bygge for å møte fremtidsbehovene. Det har blitt et flott anlegg som vi er stolte av og som vi gjerne viser frem, sier markedssjef hos Autosenteret Jørgen Anzjøn Holbø.

Les forrige sak:
Klaget på bjørne-vedtak tidlig i juni – fikk svar sist onsdag

Ønsket å felle bjørn på vårsnø - fikk svar på slutten av august

Close