-6 °C Stjørdal, NO
29/11/2020

Ble lokket av befolkningsveksten

– Vi synes Stjørdal med nærliggende kommuner utgjør et spennende marked

Nordbohus etablerer nytt regionskontor i Hellsenteret i Stjørdal. I andre etasje har daglig leder Bjørn Winge og salgsingeniør Tor Arne Storhaug allerede fått boligkatalogene på plass. Nordbohus etablerer nytt regionskontor i Hellsenteret i Stjørdal. I andre etasje har daglig leder Bjørn Winge og salgsingeniør Tor Arne Storhaug allerede fått boligkatalogene på plass.

Nordbohus etablerer sitt nye avdelingskontor på Hellsenteret i Stjørdal. Hovedkontoret ligger i Verdal, og bygg-aktøren har fra oppstartsåret 1985 oppført et tusentalls hus, leiligheter og hytter.

Det første huset Nordbohus satte opp var på Inderøy året 1986. Senere har firmaet oppført over 1000 eneboliger, rekkehus, leiligheter og hytter. Med nytt regionskontor i Stjørdal vil daglig leder Bjørn Winge rette fokus mot Værnesregionen, der målet er å etablere en tettere kontakt med kunder i regionen. Nordbohus oppretter sitt regionskontor i andre etasje på Hellsenteret med ansatte som ivaretar kundenes behov.

– Vi synes Stjørdal med nærliggende kommuner utgjør et spennende marked. Fra vårt nye kontor kan vi tilby direkte assistanse med rådgivning, arkitekter og ingeniører i Trondheim eller Verdal som bistår kunden fra oppstart til ferdig bolig. Om noen sitter med eierskap til tomteområder, bistår vi gjerne med rådgivning fra starten av. Vi kan også bistå med søknadsprosess opp mot kommunen, sier Bjørn Winge hos Nordbohus.

På plass i Hellsenteret. Nordbohus har gode forutsetninger for å lykkes i denne regionen, mener daglig leder Bjørn Winge og salgsingeniør Tor Arne Storhaug.
På plass i Hellsenteret. Nordbohus har gode forutsetninger for å lykkes i denne regionen, mener daglig leder Bjørn Winge og salgsingeniør Tor Arne Storhaug.
Opplever befolkningsvekst i regionen

Det er blant annet den positive utviklingen med befolkningsvekst i Værnesregionen som lokker Nordbohus til Stjørdal. Rett før koronapandemien i mars i år, var byggefirmaet deltaker på den store boligmessa i Stjørdalshallen.

– Vi må allerede si at vi trives godt i Stjørdal. Kontoret er nå rigget og klart på Hellsenteret. Våre ansatte er på vei inn i andre etasje sammen med naboer som VVS-tjenester og andre bygg-relaterte virksomheter. Noen kjenner nok til Nordbohus fra tidligere, andre vil få sitt første møte med oss.

Fra tomt til ferdig oppsatt hus

– Hva kan Nordbohus tilby kundene i denne regionen?

– Vi tilbyr rådgivning fra A til Å i byggeprosesser. Dette arbeidet kan vi ta i søknadsprosess opp mot regulant kommunen. Vi bistår fra byggestart til ferdig bolig, rekkeleiligheter, hytte eller garasje om dette er ønskelig. Nordbohus kan skilte med god og solid faglig ballast og erfaring. Dette kommer nå Stjørdal og nærområdene til fordel, sier Bjørn Winge. Han har med seg salgsingeniør Tor Arne Storhaug i teamet og utelukker ikke at ansettelse av snekkere eller tømrere vil skje lokalt om oppdragene øker.

– Hva kan kundene etterspørre hos dere som egentlig ikke er nye i Stjørdal, men tidligere hadde et kontor i kommunen?

– Erfaringsmessig kan det være greit med skisser av boliger blant annet i kataloger som grunnlag for ønsker og valg. Vi kan tilby flere arkitekttegnede boliger i markedet. Ingeniørtjenester er også tilgjengelige hos Nordbohus. Firmaet har egne tømrere ute i felt på ulike prosjekter. Disse kan raskt være tilgjengelige til prosjekter i denne regionen. Det er ved oppstart vanlig at vi foretar en befaring ute på tomt. Da stiller vi kostnadsfritt med folk som tilbyr rådgivning allerede fra start. I dialog med våre ansatte, skapes gjerne prosjektet sammen med kunde til gode løsninger, sier Bjørn Winge. Livsløpsboliger, eller mindre eneboliger kan firmaet også tilby i markedet.

Les forrige sak:
Her krever de bruk av munnbind

- Vi setter helse i første rekke og innfører påbud

Close