3 °C Stjørdal, NO
19/10/2020

Ble permittert – startet eget firma

Geir Arne Mahlum (49) og Frank Tvervåg (34) har etablert firmaet Stayer

STARTET EGET UNDER PANDEMIEN: Frank Tvervåg og Geir Arne Mahlum har lang erfaring fra sikkerhetsbransjen. Nå satser de med firma Stayer, som tilbyr varierte løsninger innen overvåkning, sikkerhet og komfort. STARTET EGET UNDER PANDEMIEN: Frank Tvervåg og Geir Arne Mahlum har lang erfaring fra sikkerhetsbransjen. Nå satser de med firma Stayer, som tilbyr varierte løsninger innen overvåkning, sikkerhet og komfort.

Da Geir Arne Mahlum (49) og Frank Tvervåg (34) ble permitterte under koronapandemien startet de eget firma. Nå har firmaet Stayer inntatt sine nye lokaler i Mindes Hus hvor de tilbyr alarmsystemer, overvåkning og varmepumper.

De valgte å etablere seg i Stjørdal, og sier de befinner seg midt i Trøndelag i et spennende marked. Geir Arne Mahlum og Frank Tvervåg har begge mange års erfaring i sikkerhets- og alarmbransjen. Historien startet med at de begge fikk permitteringsvarsel på grunn av pandemien. Dette resulterte i at begge sa opp jobbene sine og startet friskt opp med etablering av Stayer.

Skreddersyr alarmsystemer

– Nå tilbyr vi fleksible løsninger innen alarmsystemet AJAX, som er et stort merke innen feltet lenger sør i Europa. Det som på mange måter kjennetegner AJAX er valgfrihet i forhold til mengde og omfang innen sikring og overvåkning uten bindende leieforhold, sier Mahlum og Tvervåg.

INN I MINDES HUS: Geir Arne Mahlum og Frank Tvervåg har etablert eget firma i Stjørdal. Stayer har nå flyttet inn i Mindes Hus ved E14 i sentrum.
INN I MINDES HUS: Geir Arne Mahlum og Frank Tvervåg har etablert eget firma i Stjørdal. Stayer har nå flyttet inn i Mindes Hus ved E14 i sentrum.

– Hva kan kundene sikre med deres systemer?

– I likhet med kjente systemer sikrer vi bolig som hus, leilighet, borettslag og vi leverer løsninger til fritidsboliger i tillegg til båt, camping og bobil. Hos oss velger kunden den pakken sikring som er ønsket, det er ikke noen leiepris fremover i tid med dyre abonnement, og anlegget eies av den som investerer i dette. Her står kunden helt fritt i valgene og vi tilbyr gjerne råd. Vi har god kompetanse fra tidligere arbeid innen alarm og sikring, sier de to. I tillegg til brann-, vann- og innbruddsalarm, leverer Stayer overvåkningsanlegg fra single online videokamera til større overvåkningsanlegg med opptakere for store komplekse eiendommer.

– Hva med tilknytning til alarmstasjon?

– Her velger kunden selv om man vil være i tilknytning til alarmstasjon. Man kan like godt gi nøkkelpersoner eller en nabo tilgang til systemene med alarmrutiner. Vi kan være behjelpelig med rådgivning også her, sier Frank Tvervåg og Geir Arne Mahlum.

Åpen dag

Stayer i Stjørdal er sertifisert forhandler av de tre sterke Nordiske aktørene som Daikin, Mitsubishi og Panasonic. Stayer vil arrangere en åpen dag og åpningsfest torsdag 15. oktober. Da inntar de Torget i Stjørdal sentrum og orienterer om sine produkter. Kaffe og kake hører med denne dagen.

– Vårt mannskap og montører har godkjent F-kurs og sertifisering for disse komfort-varene. Stayer har allerede passert en million i omsetning på sine første fire måneder. Etterspørselen er økende, sier Frank Tvervåg og Geir Arne Mahlum.

Les forrige sak:
Skal kopiere tre-poenger

Ny tøff oppgave hjemme i Sandskogan

Close