1 °C Stjørdal, NO
05/03/2021

Maxus-endelig1
Header-Bingo-uten dato
SparHegra uke 08

Bli bedre kjent med egen bil

Nå arrangeres det glattkjøringskurs ved NAF Øvingsbane i Lånke

Bjørg Reitan og instruktør Markus Malvik Hognes inviterer til NAF-kurset Trygg på glatta. Deltakere stiller med egne biler på NAF Øvingsbane i Lånke. Bjørg Reitan og instruktør Markus Malvik Hognes inviterer til NAF-kurset Trygg på glatta. Deltakere stiller med egne biler på NAF Øvingsbane i Lånke.

Nå arrangeres det glattkjøringskurs ved NAF Øvingsbane i Lånke. Målet er å bli bedre kjent med egen bil på glatt veibane.

Kursdeltakere stiller med egen bil, og for ikke-medlemmer i NAF tilbys det en rimelig deltakeravgift når instruktør Markus Malvik Hognes (21) sammen med en kursleder fra NAF Sør-Trøndelag blir veiledere under kurset.

– Vi tilbyr dette kurset med mål om at bilens eier skal bli en bedre sjåfør, her handler det om å bli trygg på glatta. Vi hadde et tilsvarende kurs 14. september og nå arrangerer vi igjen tilsvarende kurs 14. oktober på NAF Øvingsbane i Lånke, sier Markus hos Bjørgs Trafikkskole.

Kurset er gratis for NAF-medlemmer, øvrige betaler en mindre sum for å delta når arrangørene setter et øvre deltakerantall på 8 sjåfører med sine private biler.

Kurset vil tilby en 30 minutter lang teorisekvens og på banen skal kjøretøy utføre øvelser og møte ulike scenarioer i løpet av 120 minutter.

– Det blir en gjennomgang av opplevelsene i etterkant med refleksjon av dagens øvelser. Vi skal holde sikker avstand mellom biler og på banen, og noen har nok biler med førerstøttesystemer, ABS-system og stabilitetskontroll. Det vil være fint å få testet ut bilens egenskaper på glatt føre. Rett og slett er målet å bli bedre kjent med egen bil, sier Bjørg Reitan og instruktør Markus Malvik Hognes.

Kurset er et samarbeid mellom NAF Stjørdal og NAF Sør-Trøndelag der Lånkebanen er kursarena.

Les forrige sak:
Hjemmesmell for VHK

Slapp inn 23 mål på én omgang

Close