11 °C Stjørdal, NO
20/05/2019

Bli med i Ungdomsrevyen

Ungdomsrevyen på Skatval ønsker flere aktører til høstens oppsetning

Ungdomsrevyen på Skatval starter opp onsdag 5. september og vil gjerne ha flere aktører med. Frida Dybdal i midten er en av 11 unge aktører og scenearbeidere. Sissel S. Jensen og Terje Stamnes bidrar med veiledning til Ungdomsrevyen på Skatval. Ungdomsrevyen på Skatval starter opp onsdag 5. september og vil gjerne ha flere aktører med. Frida Dybdal i midten er en av 11 unge aktører og scenearbeidere. Sissel S. Jensen og Terje Stamnes bidrar med veiledning til Ungdomsrevyen på Skatval.

Nå er tiden for å melde seg på høstens oppsetning av Ungdomsrevyen på Skatval. Revyen har så langt fått to nye unge aktører inn i gruppa, og ønsker gjerne flere velkommen.

Styret i revyen for ungdom oppfordrer interesserte deltakere og foreldre/foresatte til å ta kontakt for nærmere informasjon. Målgruppa er rekrutter og elever i 6. og 7. trinn ved Skatval skole. Allerede er 11 personer påmeldt som deltakere, men det er plass til flere. Oppstart av høstens øvinger blir onsdag 5. september med plan om to øvinger hver uke. Scenearbeidere er også ønsket av revyen, som organiseres av Sissel S. Jensen.

– Hva kan aktørene forvente som deltakere?

– Vi skal øve og lære tekster til våre 20-talls revynummer frem til premiere og forestillinger siste halvdel av november. Vi bruker også å fremføre noen revynummer på skolen. Det blir avholdt oppstarts- og informasjonsmøte på Skatval samfunnshus tirsdag 28. august klokken 18.00, sier Sissel S. Jensen, som ved spørsmål kan kontaktes på telefon 930 41 653.

Les forrige sak:
Det er en grå onsdag i Skjelstadmark, men i dag flagges og feires det i bygda. Både små og store setter pris på det arbeidet som er lagt ned. (Foto: Karl Roger Hegseth)
I dag flagges det i bygda

Skjelstadmarkingene feirer at mennesker og hus har blitt tryggere

Close