11 °C Stjørdal, NO
20/05/2019

– Bli med på damenes fiskekveld

SJFF ønsker at flere damer finner interesse for elvefiske

Morten Welde og Tove Skaget fra SJFF ønsker velkommen til damenes kveld med gratis fiske på Vold-valdet. Hunden Betty liker tydelig initiativet med flere damer langs elva. Morten Welde og Tove Skaget fra SJFF ønsker velkommen til damenes kveld med gratis fiske på Vold-valdet. Hunden Betty liker tydelig initiativet med flere damer langs elva.

Det er gjennomført to damekvelder med fiske etter laks i Stjørdalselva i regi av Stjørdal Jeger- og Fiskerforening. Nå gjøres det klart for årets siste fiskekveld onsdag 15. august.

Det er økt sjanse for å få fast fisk i elva etter regnskyll og nedbør. Etter at nedre del av elva var stengt for fiske en periode, er det klart for damekveld i regi av Stjørdal Jeger- og Fiskerforening. Tove Skaget og Morten Welde gjør klar grillen og tørker støvet av gapahuken på Vold-valdet merket SJFF 10 og 11. Det er fritt oppmøte og gratis fiske for interesserte deltakere.

– Vi ønsker at flere damer og jenter finner interesse for elvefisket, sier Tove Skaget som leder seansene med flere hjelpere fra SJFF. Skaget har selv fått to lakser i elva i år, den største på rundt fem kilo. Onsdag 15. august er det klart for den siste av årets fiskekvelder for damer. Valdet på Vold har stor utbredelse, men det kan være litt vanskelig avkjørsel til valdet. Ta med eget utstyr eller lån utstyr fra foreningen. Ingen påmelding, bare møt opp klokken 18.00, sier arrangøren.

 

Les forrige sak:
Det er klart for årets store Sommerkonsert på Steinvikholm Slott lørdag 25. august. Fotograf Grethe Lindseth, musiker Ole Hammer og sanger Sunniva Unsgård er sentrale i planlegging og utførelse. Det 40 mann store orkesteret får også besøk av Stephen Brandt-Hansen og Henning Sommerro.
Sommerkonsert på Steinvikholm Slott

Sunniva Unsgård skal synge duett med Stephen Brandt-Hansen

Close