6 °C Stjørdal, NO
26/05/2019

Bli med til Galdhøpiggen

Representanter fra Frivillighetssentralene i Nord-Trøndelag synes turen til Norges høyeste fjell bokstavelig talt er et topp mål å sette seg. Fra venstre: Marthe Hagen, Ane Martine Harsfjord (Namsos). Åse Saltvik (Levanger). Anne Olava Holm (Stj.friv.sentral). Marita N.Gustad (Verdal). Berit K. Sevatdal (Røros). Fida Afif ( Stj. friv.sentral) Kjersti Vist Heide( Stj.friv sentral) Pål A.Winsnes (Trondheim) og Liv Inger Schnell (Stj. Friv sentral).

 

Røde Kors og Frivillighetssentralen i Stjørdal skal bestige landets høyeste fjell. Turen til Galdhøpiggen legges til dagene 24-25. juni i år. Fida Afif fra Frivillighetssentralen gleder seg til å gå fjellruta med et 30-talls deltakere.

Fida Afif ved Frivillighetssentralen sier det blir minst fire treningsturer i forkant av bestigningen som blir gjennomført i slutten av juni i år. Allerede nå søker Røde Kors og Frivillighetssentralen etter et 30-talls personer som ønsker å bli med på turen. Turen har et klart mål med sterkere integrering og arrangørene vil derfor at etniske norske, flyktninger, innvandrere og folk fra alle samfunnslag deltar.   Fida Afif, opprinnelig fra Palestina, ansatt hos Frivillighetssentralen på Stjørdal har allerede påmeldinger, så her gjelder det å sikre seg plass til en unik tur. Også tidligere har det vært arrangert turer til Galdhøpiggen på hele 2469 meter over havet. Da med flyktningetjenesten med på laget. Det unike denne gang er at turen i år ikke koster deltakerne noe.

Vi gleder oss til en tur i integreringens tegn, der alle hel sikkert vil bli godt kjent med hverandre. Alle vil ha et felles mål. Det er klart å nå toppen på Galdhøpiggen. Interesserte kan også se på nettstedet www.tiltopps.no .For interesserte er det bare å ta kontakt med  Frivillighetssentralen på 41 84 51 68 eller 97 73 58 58, sier Fida Afif.

Les forrige sak:
Major i forsvaret Ole Hermod Sandvik er listetopp for Høyre i Stjørdal foran kommende kommunevalg.
Høyres listetopp i Stjørdal

Ole H. Sandvik har etter to perioder som vararepresentant til kommunestyret […]

Close