-1 °C Stjørdal, NO
18/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Bli sprek i ny aktivitetsløype

Stjørdal kommune har i samarbeid med Kreftforeningen montert trimapparater i Fosslia

AKTIVITETSLØYPE: Stjørdal kommune har i samarbeid med Kreftforeningen montert trimapparater langs ei trimløype i Fosslia. Her ser vi Katarina Sederholm Hoff teste et av apparatene. AKTIVITETSLØYPE: Stjørdal kommune har i samarbeid med Kreftforeningen montert trimapparater langs ei trimløype i Fosslia. Her ser vi Katarina Sederholm Hoff teste et av apparatene.

– Jeg er veldig glad for at Stjørdal nå har fått denne aktivitetsløypa, sier Annette Jensen, som synes at dette er et strålende tilbud.

– Fortell litt om dette tilbudet.

Stjørdal kommune har i samarbeid med Kreftforeningen etablert en aktivitetsløype i Fosslia.
Stjørdal kommune har i samarbeid med Kreftforeningen etablert en aktivitetsløype i Fosslia.

– Jo, dette er ulike apparater som i Stjørdal er plassert ut på tre forskjellige steder langs ei trimløype i Fosslia. Dette er apparater for styrketrening som folk kan bruke når de passerer forbi, sier Annette Jensen.

Hun ble overrasket over å finne dette tilbudet da hun var ute på sykkeltur i sommer sammen med Katarina Sederholm Hoff.

– Det ga oss anledning til å trene styrke både i hender og mage, forteller Annette Jensen, som setter pris på å finne dette tilbudet ute.

– Jeg håper at mange tar turen bortom apparatene for å gjennomføre noen øvelser. Det er også slått opp greie instruksjoner for hvordan du kan gå fram, sier Annette Jensen. (Artikkelen fortsetter under annonsen)

Annette Jensen setter stor pris på det nye trimtilbudet i Fosslia.
Annette Jensen setter stor pris på det nye trimtilbudet i Fosslia.

Stjørdal er en av 19 utvalgte kommuner som har fått støtte fra Kreftforeningen for å etablere en slik aktivitetsløype, og flere fagfolk har vært involvert i prosjektet. Under «Friluftsuka» blir det offisiell åpning av aktivitetsløypa i Fosslia mandag 3. september kl. 12.00.

Les forrige sak:
Denne bjørnen ble felt i Selbu torsdag kveld. (Foto: Marit Kjøsnes Renå)
Bjørn skutt etter ti timers jakt

Jaktlag i Selbu traff på bjørnen torsdag kveld

Close