16 °C Stjørdal, NO
24/08/2019

Bli synlig med Stjørdal Digital

Liv Maiken Lindqvist i Stjørdal Digital plasserer dekor på firmaets 1974-modell Hiace. Unge Jonas Walberg har tatt plass i bilens førervindu.

 

Stjørdal Digital er i vekst etter etablering i Skatval. Nå har Liv Maiken Lindqvist i Walberg-firmaet ansatt en ny medarbeider for klare alle oppdragene som kommer til adressen Myravegen.

 

– Behovet for en ansatt person ekstra meldte seg etter som oppdragene har blitt mange etter hvert, sier Liv Maiken som er opptatt av å fortelle om investeringene bedriften har gjort. Det ble innkjøpt en stor «print and cut» maskin, og med denne skjærer og printes det til 160cm bredde. Vi vil gjerne vises i markedet og har derfor kjøpt oss en ”ny” sommerfirmabil. En nesten ny Hiace 1600 av årgang 1974. Med denne håper vi å bli sett og lagt merke til når vi er ute på oppdrag, sier Liv Maiken, og nyter inntrykkene av den nye dekoren på bilen.

 

Ole Hermod Sandvik

– Hva tilbys i tillegg til reklameproduksjon?

– Vi utfører digitalisering der lyd inngår, som kassetter og Lp plater. Alt av bilder. Det etterspørres mange oppdrag med lysbilder og papirbilder, også video som vhs, vhs-c,8mm,hi8,mini-dv.  8mm smalfilm, 16mm smalfim, super 8 smalfilm osv. Her tar vi det meste av formater, og all produksjon av dette skjer på Skatval, sier Lindqvist som understreker at dette gir kundene en unik mulighet til å ta turen innom å sette sammen innholdet selv. Eksempel er bryllup, bursdag eller konfirmasjoner.

 

– Vi skreddersyr også cower og plater til musikk-kundene så dette får et personlig preg, sier Liv Maiken Lindqvist.

 

Satser på reklame

– Når det gjelder reklame prøver vi og være en komplett leverandør. Vi leverer bildekor og skilt i alle størrelser og former. Plakater, design av logo, visittkort, firmaklær, klistermerker, penner, caps og minneplugger. Det er bare fantasien som setter en stopper. Som sagt er vi en komplett leverandør der målet er å være like attraktiv for de mindre firmaene som de store. Om det kommer noen og skal ha 2 t-shirt med firmalogo, så lager vi det og gir kunden en god pris. Vi har også kunder der vi leverer alt i fra en t-shirt til 500. Antall er ikke noe problem, sier Liv Maiken Lindqvist hos Stjørdal Digital i Myravegen.

 

– Målsetningen er og fange opp mindre firma som synes det er dyrt eller mulig å kjøpe noen få klær, eller noen få klistermerker. Samtidlig som vi leverer større til de store firmaene. Vi holder også på med data, der vi driver med salg og service av pc og pc utstyr. Alt fra virusfjerning til drifting av firma med bruker- pc og server/nettverk, avslutter Lindqvist i Walberg- bedriften som treffes på telefon 941 96 992.

 

 

 

Les forrige sak:
ØVER I LOKSTALLEN: Ingrid Løhre Hunnestad er blant skuespillerne som er med på oppsettinga av årets Minifestival i Lokstallen. Bak teppet er skyggene til to av de andre skuespillerne Siri Schnell Juvik (t.v.) og Sivert Ericson Aarnes.
Øver til Minifestivalen

  Forberedelsene er i gang for fullt, og fredag inviterte regissør […]

Close