1 °C Stjørdal, NO
05/12/2019

Blink best i «krigekamp» mot Nardo

Nykommere imponerte i sin debut

Midtstopper Vebjørn Vinje (i midten) debuterte for Stjørdals-Blink mot tidligere lagkamerater i Nardo, mens Nicklas Bruus Jensen Frenderup kom fra danske Køge til Blink. Her får de begge en gratulasjonsklaps fra lagleder Jan Håvard Hastadklev. Midtstopper Vebjørn Vinje (i midten) debuterte for Stjørdals-Blink mot tidligere lagkamerater i Nardo, mens Nicklas Bruus Jensen Frenderup kom fra danske Køge til Blink. Her får de begge en gratulasjonsklaps fra lagleder Jan Håvard Hastadklev.
Ditt Apotek Hellsenteret  Mobil

Sondre Hopmark Stokke ble matchvinner i et tett, aggressivt og innimellom litt ampert lokaloppgjør mot Nardo lørdag ettermiddag.

Stokkes scoring etter 38 minutter, forøvrig etter massive Nardo-protester, ble kampens eneste og ga Blink en ønskestart på høstsesongen. Og midt i begivenhetenes sentrum, to nykommere som spilte fra start og for første gang i Blink-trøye. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

Sander Erik Kartum ble bedre og bedre utover i kampen mot Nardo.
Sander Erik Kartum ble bedre og bedre utover i kampen mot Nardo.

– Det er klart det var litt spesielt, men det ble tre poeng og det er det viktigste, sier midtstopper Vebjørn Vinje. For bare få uker siden var han Nardo-spiller. Lørdag fikk han Blink-debuten mot sine tidligere lagkamerater.

– Det var en mental prøvelse for Vebjørn, som jeg synes han håndterte på en meget god måte, skryter Blink-trener Roar Vikvang. Han var forøvrig meget så fornøyd da dommeren blåste for full tid.

– Det ble en krigekamp, akkurat som forventet. Jeg synes vi er et bedre fotballag enn Nardo, og utover i kampen kontrollerer vi mer og mer. Men så lenge det står bare 1-0 skal det bare en dødball eller en tilfeldighet til, så jeg synes vi ror det bra i land, sier Vikvang.

Han skrøt av sin nye midtstopper Vebjørn Vinje, og han skrøt også av sin nye keeper Nicklas Bruus Jensen Frenderup. Keeperen med dansk far og mor fra Trinidad og Tobago sjarmerte nok de 242 frammøtte på Blinkbanen med en sjelden offensiv spillestil. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

Sondre Hopmark Stokke har akkurat sendt i vei skuddet som ble forskjellen mellom Stjørdals-Blink og Nardo.
Sondre Hopmark Stokke har akkurat sendt i vei skuddet som ble forskjellen mellom Stjørdals-Blink og Nardo.

– I frispillingsfasen bakfra får vi en ekstra spiller med Nicklas. Han er like god med føttene som utespillerne, og også en veldig god keeper, sier Vikvang, som også trakk fram Markus Balstad Husby etter lørdagens kamp.

– Markus har vel knapt nok vært på banen tidligere i år, men så får vi en skade på Lars Ramstad. Markus kommer inn og gjør bortimot en prikkfri kamp. Han har stått på og trenet, og det er akkurat dette vi må ha for å henge med utover sesongen; spillere som er klare og leverer når laget trenger det. Jeg synes absolutt det fortjener ekstra skryt, sier Vikvang.

Utover Sondre Hopmark Stokkes mål like før pause, var det temmelig sjansefattig på Blinkbanen, særlig de første 60 minuttene. Deretter var Blink stadig frampå, og skulle selvsagt ha lagt på til 2-0 da Mats Lillebo fikk muligheten fra straffemerket, men Nardos gode keeper, Henrik Mathias Bakke, reddet mesterlig.

Ellers ble det også gjensyn med Marius Augdal, som kom inn på venstrekanten det siste kvarteret. Stjørdalingen er tilbake i Blink etter et opphold i Ranheim.

Sivert Solli felles på vei gjennom på slutten. "Syndebukk" er bror og Nardo-spiller Jørgen Solli.
Sivert Solli felles på vei gjennom på slutten. «Syndebukk» er bror og Nardo-spiller Jørgen Solli.

Les forrige sak:
Erlend Olderskog Albertsen arrangerer ekstra-gratis-konsert i forbindelse med Byfest Stjørdal. Han håper publikum ønsker å donere noen kroner til prosjektet til hans gode kompis, Bendik Sjømæling Nordgaard.
Ekstrakonsert under byfesten

Spiller gratis, men ønsker at publikum støtter kameratens prosjekt

Close