6 °C Stjørdal, NO
19/02/2019

Blink gutter 16 til Norway Cup

De reiser til Oslo og Ekebergsletta på Norway Cup og skal spille seg oppover mot toppen av resultatlistene. Steinar Farbu, Ola Sandvik Trangmyr og Fredrik Vollan sier fotball under Norway Cup vil samle ungdom fra hele verden.

 

G 16 spillerne Steinar Farbu og Ola Sandvik Trangmyr er to av 23 spillere som gleder seg til å spille fotballkamper neste uke. Laget fra Stjørdals Blink har med seg tre trenere og er det eneste laget fra kommunen som deltar og stiller med et sjuer lag og et ellever lag. Førstelaget til Blink ligger på 3.plass i sin 1. divisjon G 16. Kampene på Ekebergsletta starter med spill mot Fana sitt 4.lag. Sjuerlaget skal spille mot Sokndal i starten på cupen som starter 31.juli og varer til 6.august.

– Vi er klare og godt forberedt til fotballkampene som venter i Oslo. Mange inkludert oss selv er på et vis berørt av hendelsene den siste tiden, men vi synes det er bra at Norway Cup gjennomfører turneringen som varer en uke i Oslo. Her møtes ungdom fra hele verden til sunn idrett og stifter vennskap. Vi gleder oss til å spille, sier Steinar Farbu fra G16 laget. Målet for 7 er og 11-laget fra Stjørdals Blink er å komme så langt som mulig i Norway cup.

 

Les forrige sak:
Kristian matchvinner

    Rosenborg var det beste laget fra start i semifinalen […]

Close