12 °C Stjørdal, NO
15/08/2020

Blink har hentet ny spiller

Kåret til årets spiller i 2. divisjonslaget Brattvåg i fjor

Stjørdals-Blinks nyeste spiller, Patrik Hjelmseth, har også drevet med bryting på høyt nivå. (Foto: Blinkfotball.no)

Patrik Hjelmseth er født i Molde og oppvokst i Ålesund. I de to siste sesongene har 23-åringen spilt for Brattvåg i 2. divisjon, men nå er han klar for Stjørdals-Blink.

– Jeg startet i Herd, spilte en sesong i Kristiansund før retur til Herd. Det var riktig for meg dengang. Deretter fikk jeg mulighet et nivå opp i Brattvåg. Etter to sesonger der, er det nå mulighet for ett steg til opp. Det var kjekt å bli kåret til årets spiller i Brattvåg, uttaler Patrik Hjelmseth i et intervju med Blinkfotball. Han omtaler seg som en offensiv spiller med stor duellkraft og arbeidsvilje.

– Jeg liker å dra med resten av gruppa, og har veldig mye energi, sier Hjelmseth som gjerne vil spille på høyresiden, enten som back eller kant.

– Det blir gøy med OBOS, en flott utfordring for både meg personlig og klubben. Jeg ser frem til å følge med stadionprosjektet. Det er store ting i vente for denne klubben, sier Hjelmseth som er sterkt ønsket av sportslig leder Håvard Fuglem.

– Han er en kvikk spiller med god høyrefot. Han har masse energi og passer fint i gruppa vår. Nå falt også ting på plass utenfor banen. Det er alltid en prosess for en klubb som vår, sier Fuglem som ennå ser for seg ytterligere et par nye spillere inn før seriestart 5. april.

Les forrige sak:
Leirtrø er ny Ap-sjef

Tar over ledervervet i Stjørdal

Close