11 °C Stjørdal, NO
25/09/2020

Blink har signert ny midtbanespiller

Startet å spille med oldboys-gjengen – nå er han klar for 1. divisjon

Morten Strand kommer opprinnelig fra Leka, men har spilt for Nardo de siste sesongene. Nå er han klar for Stjørdals-Blink. (Foto: Blinkfotball.no)

Nardo-spilleren Morten Strand (24) er klar for Stjørdals-Blink. Midtbanespilleren har en fortid i Rosenborg-systemet, Gjøvik/Lyn og altså Nardo.

– Morten Strand er en veldig spennende spiller. Han har levert bra i 2 divisjon i flere år, og er en kreativ og arbeidsom spiller som kan bekle flere posisjoner i banen. Han har spilt indreløper og sentral midtbane. Vi er veldig fornøyd med at Morten velge å forsterke Blink, og vi er overbevisst om at han er klar for Obos-ligaen, sier sportslig leder Håvard Fuglem til egen nettside.

Han omtaler Strand som en autoritet og ledertype som vil tilføre Stjørdals-Blink mye.

– Han er en meget god signering for oss, og samtidig en spennende og god mulighet for Morten selv. Det er akkurat slike gutter vi trenger i vår stall. I tillegg er han ytterligere en trønder som forsterker vår filosofi, sier Fuglem om Strand som opprinnelig er fra Leka. Nettopp at han er trønder og i tidlig 20-årene er viktig også for trener Roar Vikvang.

– Han er først og fremst en god trøndersk fotballspiller, en som jeg personlig har sett og kjent til i mange år, blant annet fra den tiden jeg var ambassadør for RBK. Morten har hatt en fascinerende vei opp gjennom fotballkarrieren. Han er jo fra Leka. Der startet han med å trene sammen med oldboys-gjengen. Det var ingen aldersbestemte tilbud. Han har hele tiden hatt en indre drive for å bli bedre. Morten Strand er en fin fyr med de rette holdningene og verdiene. Hardtarbeidende og med bra intensitet i spillet sitt. Han er ikke stor av vekst, men like fullt bra fysisk og med trøkk i spillet. Han går foran i kraft av måten han spiller på, og passer veldig fint i forhold til profilen vår med alder og trønder, sier Vikvang.

Les forrige sak:
Beslagla 600 gram amfetamin

Person siktet for oppbevaring

Close