9 °C Stjørdal, NO
25/05/2019

Blink-herrene biter godt fra seg

Klar seier og knepent tap på Namdals-tur

17-åringen Kjell Martin Lidal Johansen er en av mange unge spillere på Blinks herrelag som tar ansvar på banen. (Arkivfoto) 17-åringen Kjell Martin Lidal Johansen er en av mange unge spillere på Blinks herrelag som tar ansvar på banen. (Arkivfoto)

«Blomman» godt fornøyd med håndballherrenes Namdals-tur.

To tøffe bortekamper, Rørvik lørdag og Kolvereid søndag, ga to poeng til Stjørdals-Blinks håndballherrer. Selv om det ble to-målstap mot Rørvik i avdelingens tøffeste bortehall er trener Björn Blomquist brukbart godt fornøyd.

– Alt i alt en klart godkjent kamp som med litt ekstra flyt hadde gitt oss mulighet til poeng. Det er ingen skam å tape mot Rørvik i Rørvik, men de skal virkelig møte revansjelystne Blink-gutter når de kommer til Stjørdal, sier Blomquist.

Søndag var det egentlig ingen tvil om at det skulle bli med to poeng hjem fra Kolvereid. Selv om Kolvereid hang med lenge ble det enveiskjør når Blink skrudde opp tempoet.

– I pausen ble vi enige om å tette igjen bakover og trykke på som bare det i kontraspillet. Kolvereids krefter holdt i tolv minutter. Etter det var det bare ett lag på banen. For en oppvisning i forsvar, keeper og kontra. Når så Alexander Gylland i tillegg treffer som bare det og er rå i skytingen i etablert angrep ble det meget bra, sier Björn Blomquist.

Kampen mot Rørvik endte med tap 27-30, mens Kolvereid ble slått 32-23. Her er Blinks lag i de to kampene. Tallene i parentes er antall mål henholdsvis mot Rørvik og Kolvereid:
Hallvard Brekken, Terje Lerstadgrind, Marius Paasche, Alexander Gylland (9 – 8), John Karlo Tronstad (3 – 3), Kjell Martin Lidal Johansen (4 – 4), Magne Frengen, Preben Frischknecht (0 – 2), Torgeir Bjerkås (3 – 5), Morten Veglo (1 – 0), Karl Morten Følstad (3 – 9), Harald Tømmerdal (0 – 1).

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
BIDRAR GJERNE: Saksbehandler Mari-Anne Brandsæter mener det kan være noen som går glipp av kjærkomne kroner dersom de ikke søker om bostøtte. Hun og hennes kolleger i kommunens servicetorg hjelper velvillig til med søknadsprosessen dersom det er behov for det.
Tror flere kan ha krav på støtte

Saksbehandler Mari-Anne Brandsæter mener flere bør søke om bostøtte

Close