4 °C Stjørdal, NO
16/02/2019

Blink i hundre og en

SJELDEN SCORING: Venstreback Ola Andreas Hoel hadde mange offensive bidrag og la på til 6-0 tidlig i andre omgang.


Lørdagens knusende 11-0-seier var ikke annet enn imponerende. Opprykket til 2. divisjon har gått fløyten, men Blink har vært fast bestemt på å levere gode prestasjoner i årets siste oppgjør. Andreplassen i avdelinga er det naturlige målet, og vil sikres med uavgjort mot Rosenborg 3 til helga. Det er takket være den siste tidas fine resultater. Sist helg ble bunnlaget Vuku slått 6-0 på bortebane, og nå var det altså Namsos’ tur til å få bank. Det ble tidvis kattens lek med musen, og måten bortelaget gikk i oppløsning på utover kampen tilsier rett og slett at dagens mannskap ikke har de ferdigheter eller holdninger som skal til for å spille i 3. divisjon. Noe kaptein Stian Olsson også påpekte etter kampen.

 

–  Stjørdals-Blink trener fem ganger i uka, mens vi kjører tre økter. I år har det vært for mange i Namsos som har prioritert andre ting enn kamp og trening, og når oppmøtet er så dårlig sier det seg selv at nedrykk er uunngåelig.

 

Dybvad og Stokke tremålsscorere

 Namsos holdt riktignok godt følge de første 20 minuttene. Stjørdals-Blinks hovedplan om å gå opp i 2-0 innen 15-20 minutter gikk i vasken, men delplanen om høyt, offensivt press og sidebacker på sugende løp slo til for fullt. Emil Hansen ga Blink 1-0 etter 21 minutter, og da var det ingen vei tilbake. På sju minutter hadde Hansen scoret ett til, og med Anders Dybvads to scoringer sto det 4-0 etter 28 minutter. Før pause kom også kveldens vakreste mål. I det 36. minutt prøvde Jonas Edvardsen og Sondre Hopmark Stokke en frekk frisparkvariant. Førstnevnte kippet ballen over muren, der Sondre hadde tatt en lynraskt bueløp i bakrom. 92-modellen driblet av et par mann før han enkelt satte inn 5-0.

 

Etter pause fortsatte Blink kjøret mot gjestenes forsvar. Keeper Torgeir Laugen måtte plukke seks nye baller ut av nettet. Først ute var venstreback Ola Andreas Hoel med 6-0 i det 47. minutt, før Mads Trøan Larsen økte til 7-0 tolv minutter senere. Høyrekanten gikk deretter tilbake i assistrollen og serverte Stokke på 8-0, og få sekunder senere hadde Anders Dybvad scoret sitt tredje for dagen. Elleve minutter før slutt kom det historiske øyeblikket, da Stokke også hadde puttet tre og samtidig fikk æren av å score sesongens 100. seriemål. 11-0 sørget Joakim Berg Fornes for på overtid.

 

Feiret opprykk med uavgjort

 I 2012 vil Stjørdals-Blink igjen få selskap av Tangmoen i 3. divisjon. Etter 1-1 mot Bjørgan forrige helg ble opprykket sikret for Guttorm Stormos menn, og søndagens hjemmekamp mot Heimdal ble spilt uten press. To mål av Tobias Hansen og ett av Junior viste at Tangmoen likevel hadde på cruisekontrollen, men Heimdal klarte å sikre fornyet kontrakt i 4. divisjon med å utligne til 3-3 mot slutten.Les forrige sak:
Torkel Rolfseng fra Stjørdal er ansatt som ny administrerende direktør i Trondheim Kraft AS.
Torkel Rolfseng ny adm. direktør i Trondheim Kraft

Torkel Rolfseng er utdannet siv. Ing. i elkraft fra NTNU. Han […]

Close