21 °C Stjørdal, NO
11/08/2020

Blink-keeper debuterte på landslaget

Frenderup i mål for Trinidad og Tobago

Stjørdals-Blink-keeper Nicklas Frenderup i ellevill jubel for opprykket til 1. divisjon. Søndag kunne han glede seg over debuten for A-landslaget til Trinidad og Tobago.

Stjørdals-Blinks populære keeper Nicklas Frenderup fikk sin landslagsdebut søndag. 26-åringen fikk spille en omgang for sin nasjon Trinidad og Tobago i privatkampen mot Anguilla, som ble spilt på Ato Boldon Stadium i byen Couva. Trinidad og Tobago vant kampen hele 15-0, men kan vente seg betydelig tøffere motstand i de to neste kampene. Først er det ny privatkamp mot Equador på fredag, før det er Nations League-kamp borte mot Honduras mandag 18. november.

LES OGSÅ: Keeper signerte for to år

Frenderup, som nylig signerte en to-årskontrakt med Stjørdals-Blink har dansk far og en mor fra Trinidad og Tobago. Det gjør at han kan spille landskamper det karibiske landet som består av øyene Trinidad og Tobago. Totalt bor det 1,1 millioner mennesker i landet som har Venezuela som sitt nærmeste naboland.

Nicklas Frenderup har i løpet av sin halve sesong i Stjørdals-Blink blitt en meget populær spiller, både blant medspillere og publikum og blir en viktig brikke i neste års 1. divisjon.

Les forrige sak:
En tømmertrailer passerer brua over Gråelva, den fyller hele kjørebanen og delegasjonen invitert av NAF avdeling Stjørdal følger med på stedet.
– Dette er en farlig skolevei

NAF vil utbedre flere veistrekninger i Stjørdal

Close