12 °C Stjørdal, NO
26/06/2019

Blink knuste Buvik

ETTERLENGTET STORSEIER: Stjørdals-Blink har hatt en varierende serieåpning med flere nedturer, men fredag kunne fra venstre Tom Rune Hønnås, Nedzad Sisic, Anders Dybvad, Jørgen Sollihaug og alle de andre juble for storseier 6-2 over Buvik.

 

–         Dette var en helt ekstrem avslutning av oss. De siste minuttene traff vi på absolutt alt og alle marginene gikk i vår favør. Men samtidig føler jeg vi hadde trykket gjennom hele kampen og fortjente å vinne. Etter en litt trå første halvdel av sesongen er det selvfølgelig kjempegodt å få en skikkelig storseier over en av våre argeste konkurrenter, sa firemålsscorer Nedzad Sisic. Etter at Osei Oviasu hadde startet ketchupeffekten med å heade inn 3-2 i det 84. minutt rundet Sisic av det hele med et ekte hattrick i andre omgangs siste fem minutter.

 

I motsetning til forrige hjemmekamp mot Verdal var Stjørdals-Blink på tå hev fra start i fredagens oppgjør, og det var fortjent da Mats Lillebo sendte laget i føringen med 1-0 i det 31. minutt. Men bare fem minutter senere utlignet Tom Christian Framnes da han altfor enkelt fikk løpe inn i banen og trille 1-1 i nettet.

 

Coop Storlien artikkelnivå

Det tok ikke lang tid etter pause før Blink igjen var i ledelsen. Etter 51 minutter ble Jørgen Sollihaug frispilt på venstrekanten og kunne legge inn til Sisic, som hadde en enkel jobb med å dytte inn 2-1 over sidelinja bak en utspilt Buvik-keeper Øyvind Onsøyen. Men som i første omgang slapp Blink seg ned etter ledermålet, og bare åtte minutter senere utlignet Buviks storscorer Morten Aftreth.

 

Blink beholdt trykket i jakten på seieren, og da de først fikk ballen over streken gikk alt deres vei. Osei Oviasu sørget for stor glede og lettelse med 3-2, før det var klart for Sisic-show. 4-2 kom ved at Nedzad var alene gjennom mot Onsøyen og dunket ballen i mål, på 5-2 var han litt heldig med at skuddet gikk via en motspiller og endret retning, mens 6-2-scoringen på overtid var et klassefrispark som gikk rett i mål!

 

 

Les forrige sak:
Fredag 5. juli fyller Ivar Vigdenes 29 år. Han vil være tidenes yngste ordfører i Stjørdal.
Ivar Vigdenes ny ordfører

  Valg av ny ordfører er en av sakene på neste […]

Close