6 °C Stjørdal, NO
21/04/2021

Header-Bingo-uten dato
SparHegra uke 16

Blink-legender på historisk toppliste

Blant de 16 beste målscorerne på nivå tre og fire det siste tiåret

Nedzad Sisic (t.h.) og Sondre Hopmark Stokke har bøttet inn mål for Stjørdals-Blink, og ofte har de jublet sammen over det. Her fra de gode, gamle dager da de herjet mot de fleste motstanderne.

De har vært, og halvparten av dem er fortsatt, målgarantister på ganske så høyt nivå i norsk fotball. Nå har Nedzad Sisic og Sondre Hopmark Stokke havnet på en toppliste for målscorer-legender.

Det er breddefotballekspert Jørgen Tjærnås i spillselskapet Nordicbet som har laget listen. Utgangspunktet hans har vært å kåre den beste målscoreren på nivå tre og fire i norsk fotball i årene fra 2010 til og med 2019.

– Dette er spillere som er over, eller tett på, ett mål i gjennomsnitt pr kamp gjennom en årrekke. Det er spillere som garanterer mål både i 2. og 3. divisjon, og som du visste kom til å score så godt som hver gang de var på banen, skriver Tjærnås som altså har funnet plass til begge de to Blink-storscorerne på sin liste som består av 16 navn.

– Sondre Hopmark Stokke har knapt gjort annet enn å score mål i hele tiåret, slår Tjærnås fast. Skatvalsbyggen Stokke har spilt fire av de ti sesongene i 2. divisjon, en for Strindheim og tre for Stjørdals-Blink. Det ga 53 mål i den divisjonen. På nivået under har han scoret det Tjærnås presist omtaler som «vanvittige 165 mål» på seks sesonger. Aller mest ble det i 2014-sesongen for Strindheim da Stokke scoret 48 mål i 3. divisjon. Totalt har Sondre Hopmark Stokke scoret 218 mål det siste tiåret.

Her kan du se hele topplisten!

Rekkekameraten fra Stjørdals-Blink, Nedzad Sisic, er ikke stort dårligere.

– Hadde noen fantastiske år i første halvdel, med 35 mål i 2013 og 41 mål året etter, oppsummerer Tjærnås, som omtaler «Nedz» som en målscorer av rang og definitivt en mann som må med på lista.

Nedzad Sisic endte opp med 200 mål for Stjørdals-Blink etter sitt ene mål i cupkampen mot Verdal i 2019-sesongen. I løpet av det siste tiåret har han scoret omtrent 140 mål på banen.

Les forrige sak:
Årets Storsjöcup er avlyst

Hadde håpet å finne alternativ, men det lot seg ikke gjøre

Close