Blink og suksesstreneren er enige

Skriver trolig under ny 1-årskontrakt

Alt tyder på at Roar Vikvang trener Ole Kristian Rødahl (til venstre) og resten av Blink-guttene også i Obos-ligaen 2020.

Alt tyder på at Roar Vikvang blir Stjørdals-Blink-trener også i 2020.

– Vi er i gang med å snakke sammen, og regner med det går i orden. Det sier trener Roar Vikvang dagen etter dagen derpå opprykket.

Vikvang og Stjørdals-Blink har allerede fylt opp kontrakten for 2020 med innhold. Hvis både Vikvang og klubben får bestemme, fortsetter den nå legendariske treneren ytterligere ett år.

– For meg har det viktigste i dialogen med klubben vært å forsikre meg om at spillerne vil være med videre. Signalene tyder på det, sier han.

Selv bedyrer Vikvang at det ikke er personlige ambisjoner som driver han til å fortsette ytterligere ett år som trener på toppnivå.

– Jeg ønsker å hjelpe spillerne til å ta nye steg, og det er uavhengig om det er første- eller andredivisjon. Om det hadde blitt en helt ny gruppe som jeg skulle trent neste sesong, hadde jeg ikke ønsket å fortsette, sier han.

Selv tror Vikvang at han står på sidelinjen når førstedivisjon tar til våren 2020. Den troen deler han med sportslig leder Håvard Fuglem.

– Vi har snakket mye underveis og er enige om innholdet, sier Fuglem. Resten av trenerteamet skal Vikvang sette sammen, men det er mye trolig at både assistenttrener Ole Petter Meland, fysisk trener og fysioterapeut Espen Linaker og keepertrener Johannes Stokke blir med videre. I andre halvdel av årets sesong ble også Snorre Lillebo og klubbens storscorer Nedzad Sisic en del av trenerteamet.

– Det har fungert helt kanon, så det er vel mye trolig at de blir med videre, men sammensetningen av trenerteamet blir det helt og fullt opp til Roar å vurdere, sier Håvard Fuglem.

Les forrige sak:
Sprang inn 30.000 kroner

- Vi er helt overveldet og strålende fornøyd

Close