13 °C Stjørdal, NO
21/05/2019

Blink-rivalene tok poeng

Ligger nest nederst på tabellen før morgendagens bortekamp

Hovedtrener Are Tronseth (t.h.) og assistenttrener Terje Sandmæl har en ny skjebnekamp søndag. Lørdag tok to av bunnrivalene poeng i sine kamper. Hovedtrener Are Tronseth (t.h.) og assistenttrener Terje Sandmæl har en ny skjebnekamp søndag. Lørdag tok to av bunnrivalene poeng i sine kamper.

Vidar slo Kjelsås og Fløy spilte uavgjort mot Brattvåg. Det gjør at Stjørdals-Blink er nest nederst på 2. divisjonstabellen før morgendagens bortekamp mot Vålerenga 2.

Det tetner seg til voldsomt i bunnen av tabellen, og ikke minst har Vidar meldt seg fullt på i kampen for å overleve i 2. divisjon. For få uker siden så Stavanger-laget bortimot fortapt ut, men tre seire på de fem siste kampene har sendt forbi Blink på tabellen.

Nok en ny nøkkelkamp står på programmet for Are Tronseths mannskap i morgen. Vålerenga 2 er motstander, et lag som Blink spilte 3-3 mot i vårmøtet på Blinkbanen. Tre Blink-poeng i morgen vil føre dem over nedrykksstreken, mens uavgjort eller tap vil gjøre at Blink er nest nederst på tabellen med tre kamper igjen å spille.

Les forrige sak:
Fornøyde Rosenborg-gutter fra Stjørdal etter semifinalen mot Lyn. Fra venstre: Jesper Talmo Tromsdal, Markus Lufall Sørvik og Robin Bjørkås Skrogstad. (Foto: Privat)
Stjørdals-gutter til cupfinale

Rett fra semifinaleseier til treningsleir i Nederland

Close