12 °C Stjørdal, NO
03/08/2020

Blink slet i motvind

Tapte vårsesongens siste kamp

Sondre Hopmark Stokke scoret sesongens femte seriemål, men det holdt ikke til poeng i Egersund. Sondre Hopmark Stokke scoret sesongens femte seriemål, men det holdt ikke til poeng i Egersund.

Stjørdals-Blink tapte 2-1 i vårsesongens siste kamp mot Egersunds IK.

Det var en sterk vind på langs av banen i Idrettsparken i Egersund fredag kveld, og denne var med på å prege kampen. Egersunds IK hadde kraftig medvind i første omgang og utnyttet denne til å lede 2-0 til pause. Først scoret Sondre Norheim etter bare fem minutter, mens Roy Andre Miljeteig doblet ledelsen etter 18 minutter. Begge disse har solid erfaring fra spill i høyere divisjoner; Norheim for Bryne og Miljeteig for Sandnes Ulf senest i fjor.

Stjørdals-Blink tok over initiativet i andreomgangen og en fortjent redusering ble satt inn i det 71. minutt. Sondre Hopmark Stokke scoret sitt femte mål for sesongen i 2. divisjon. De siste minuttene presset Blink godt på, men de kom ikke til de helt soleklare målsjansene.

Dermed blir Blink stående med sine 13 poeng etter elleve kamper. Avstanden ned til nedrykksplassene er ikke mer enn på fem poeng før resten av denne serierunden spilles lørdag og søndag.

Blinks lag i Egersund var: Jørgen Vordal, Lars Ramstad, Bjørnar Hove, Vegard Fiske, Markus Balstad Husby, Sander Erik Kartum, Henrik Kjeldsen Dahlen, Marius Augdal, Jørgen Selnes Sollihaug, Nedzad Sisic og Sondre Hopmark Stokke. Ole Kristian Rødahl, Andreas Weigner Rye og Simen Nordskag kom inn fra benken underveis.

Les forrige sak:
Løperne fra Ole Vig videregående skole er klare for start for 10. gang i det 34 mil lange St. Olavsloppet. Løpet starter i Trondheim onsdag 27. juni og ankomst i Østersund skjer lørdag 30. juni.
Skolekolleger klare for sitt tiende «lopp»

Ole Vig videregående skole stiller med 39 løpere i St. Olavsloppet

Close