5 °C Stjørdal, NO
19/02/2019

Blink slipper til flere unggutter

|| Disse tre ungguttene er med i Stjørdals-Blink-troppen mot Verdal lørdag. Fra venstre: Håvar Dahl, Andreas Pettersen og Jakob Rømo Skille.||

Stjørdals-Blink sikret opprykket til 2. divisjon formelt sist helg, og trener Are Tronseth benytter muligheten til å slippe til noen av Blinks mange lovende unggutter i lørdagens bortekamp mot Verdal.

16-åringen Jakob Rømo Skille har allerede flere innhopp for A-laget og står også med to scoringer. Mot Verdal i morgen får han med seg to lagkamerater fra gutter-16-laget, nemlig 15-åringene Håvar Dahl og Andreas Pettersen.

– Veldig artig å bli tatt ut. Dette gir ekstra motivasjon til å satse hardt videre, sier Håvar Dahl. 

Begge de to mulige debutantene er i utgangspunktet midtbanespillere, men Dahl kan også brukes i forsvarsfireren. Andreas Pettersen er, i tillegg til å være et stort fotballtalent, også et stort talent i kickboksing. Han var tatt ut til EM i kickboksing for junior og ungdom tidligere i september, men valgte å takke nei til å mesterskapet i Makedonia for å prioritere høstens fotballtreninger og -kamper. 

Både Dahl, Pettersen og Skille spiller til daglig på Stjørdals-Blinks gutter 16-lag som er blant de aller beste i Trøndelag. For tiden ligger de på 3. plass i 0. divisjon, og i vår tapte de 0-1 mot Rosenborg i cupen. 

Les forrige sak:
||
Frostinger i hopetall møtte Kronprinsparet

  Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marit kom til Tautra fredag formiddag […]

Close