1 °C Stjørdal, NO
26/10/2021

Spar Hegra uke 43
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Blink-spiller på «Årets lag»: – Overrasket, men veldig gøy

– Bør spille på øverste nivå neste sesong, sier fotballekspert.

Sander Kartum, her i Stjørdals-Blink-drakt, scoret for Kristiansund BK (Arkivfoto: Åge Sjølstad)

Fotballekspert har latt seg imponere av Sander Erik Kartum, og tatt ut midtbanespilleren på «Årets lag» i OBOS-ligaen. Mats Lillebo er på benken.

Til tross for en litt tyngre høstsesong og til slutt en 14. plass på tabellen for Stjørdals-Blink, synes fotballekspert i NordicBet Jørgen Tjærnås at Sander Kartum har imponert såpass denne sesongen at han har tatt ut midtbanespilleren på «Årets lag» i OBOS-ligaen.

Les også: Slik spilles Blinks kvalik-kamper

– Bør spille på øverste nivå

Tjærnås, som er regnet som en av de fremste ekspertene på alle divisjoner i norsk fotball, sier følgende om Kartum:

– En åpenbaring på indreløperplass denne sesongen. I likhet med resten av Blink har Kartum hatt det litt tyngre på slutten av sesongen, men Kartum må likevel med på årets lag. Sjansene bør være store for at han spiller fotball på øverste nivå neste år. Nydelig driv med ballen, strålende fot og flere scoringer av YouTube-format, skriver fotballeksperten.

– Litt overrasket

Sander Kartum skriver i en SMS til Stjørdals-Nytt at han er stolt over å ha blitt tatt ut.

– Jeg er veldig stolt over å ha blitt tatt ut på årets lag. Jeg ble litt overrasket, men veldig gøy å ha blitt lagt merke til. Selv føler jeg det har gått bra i første sesong i OBOS-ligaen, sier Kartum.

Mats Lillebo har også med sine 16 scoringer imponert i årets sesong. Spissen, som endte som nummer tre på toppscorerlisten i OBOS-ligaen, har fått plass på benken.

Her er årets lag i OBOS-ligaen ifølge Tjærnås

Keeper: Ole Kristian Lauvli (Raufoss)
Forsvar: Daniel Eid (Sogndal), Igoh Ogbu (Sogndal), Jostein Gundersen (Tromsø)
Midtbane: Kaan Kairinen (Lillestrøm), Kent Are Antonsen (Tromsø), Sivert Mannsverk (Sogndal) Sander Kartum (Stjørdals-Blink), Erik Tønne (Ranheim)
Angrep: Eric Kitolano (Tromsø) Henrik Udahl (Åsane)

Benken: Mads Christiansen (Lillestrøm), Solomon Owusu (Raufoss), Hasan Kurucay (Strømmen), Jørgen Hammer (KFUM), Mads Reginiussen (Ranheim), Martin Høyland (Grorud), Kristoffer Valsvik (Åsane), Kent Håvard Eriksen (Sandnes Ulf), Mats Lillebo (Stjørdals-Blink), Kristoffer Hoven (Sogndal)

Les forrige sak:
Solfrid Flønes og Selbu Sparebank gir 100.000 kroner i julegave til skispor i Selbu og Tydal.
Lar kundene bestemme julegaven

Banken gir julegaver for til sammen 100.000 kroner

Close