11 °C Stjørdal, NO
20/05/2019

Blink starter idag lørdag kl. 16.00

En fornøyd trener Roar Vikvang sammen med motiverte spillere foran kveldens kamp mot Innstranden: F.v. Joakim Berg Fornes, keeper Vebjørn Skeide og Sondre Hopmark Stokke. Foto: Knut Erlend Jegersen.

 

Stjørdals-Blink ønsker i år et fast opplegg omkring sine hjemmekamper som i hovedsak går lørdag 16.00.

– Dermed blir det mer forutsigbart for publikum. Det blir innslag på torget i tidsrommet 12 – 14 med deltakelse av spillere. Oppe på banen ønsker vi å lage stemning med en aktiv speaker som beveger seg rundt på banen og prater med folk; ikke minst lagenes trenere, sier leder Kjell Erik Hammer.

Stjørdals-Blink Fotball ønsker å gjenskape Øverlands Minde som møteplassen i forbindelse med fotballkamper. Her skal det være trivelig å komme og trivelig å treffe folk.

– Og ikke minst er det både veldig trivelig og viktig for spillerne å føle oppslutningen fra publikum. I år framstår 3. divisjon i en ny utgave med én avdeling bestående av de beste lagene fra de to avdelingene i fjor. Det betyr mindre avstand fra topp til bunn. Hver kamp blir krevende og spennende, sier Hammer som har sansen for å glede seg over det gode vårværet.

Coop Storlien artikkelnivå

Men i dag er det klart: – Da er det oppkjøring på torget. Senere går turen til Øverlands Minde. Vi har satt oss et ambisiøst mål om å samle 500 tilskuere i gjennomsnitt. Hjertelig velkommen.

Les forrige sak:
5. trinn ved Hegra barneskole har formet sin egen by etter lange runder med saksbehandling for å få de nødvendige tillatelser.
Bygger sin by

Lærerne Jørgen Korstad og Steinar Lundemo ved Hegra barneskole har tatt […]

Close