10 °C Stjørdal, NO
29/05/2020

Blink til Tyrkia

Gleder seg til Tyrkia: Kristian Holm Jensen, Sverre Gulbrandsen, Nedzad Sisic og Simen Raaen Sandmæl. Bak målvakt Vebjørn Skeide.

 

Stjørdals-Blink Fotball A-lag menn og G19 drar i kveld til en ukes treningsleir til Tyrkia. Det samme gjør Hommelvik A-lag og G19. De reiser i lag til Antalya. Det skjer på et chartret fly. Også KIL-Hemne A-lag menn er med i reisefølget. I Tyrkia skal lagene trene to ganger daglig i varme omgivelser på gressmatter av høy kvalitet. Dette er siste finpuss før alvoret starter. Begge lag vil ha base på et hotellkompleks ca kvarters kjøring unna flyplassen.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

 

Stjørdals-Blink Fotball drar nedover med en delegasjon på 46 personer hvorav 35 er spillere. Hommelvik har et totalt reisefølge på 60. Under oppholdet i Tyrkia vil Blinks A-lagstrenerteam Roar Vikvang og Terje Sandmæl også gjennomføre individuelle spillersamtaler. En uke i lag er viktig også sosialt.

I forrige uke ble forøvrig Marius Augdal (1994) tatt opp i A-stallen. Han har imponert på A-treningene i hele vinter. Unggutten debuterte på A-laget i 3.div ifjor mot Neset. Likeså har Jonas Edvardsen (22) med fortid i KFUM Oslo og fast del av det norske futsallandslaget, skrevet overgang til Blink.

 

Blink spiller cupkvalik mot Innstranden i Bodø 6. april, snaue to døgn etter hjemkomst fra Tyrkia. 9. april tar serien til. Charlottenlund SK kommer til Øverlands Minde i åpningsrunden

Les forrige sak:
Ønsker godsterminal sør for Trondheim

Vil sør for Trondheim Ifølge NRK ønsker trøndersk næringsliv en ny […]

Close