11 °C Stjørdal, NO
20/09/2019

Blinkherrene stiller seniorlag igjen

Etter ett års pause er Stjørdals-Blink tilbake med seniorlag i håndball på herresiden. Per Gunnar Isachsen har stått i bresjen for prosjektet.  De blir å finne i 4.div avd 2. kommende sesong. Der deltar også Egge, Følling, Nessegutten, Bjugn, Buvik, Rissa, Åfjord, Flå, Byåsen og Sverresborg 2. Han trener G16-laget og tillegg for  SHKs J18-lag i tillegg.

 

-Seniorlaget blir en fin blanding av litt eldre og en del gutter som er for gamle til G16. Vi har forhåpentligvis noen i mellomsjiktet på alder, også etter hvert.

 

-Det er viktig  å ha et seniorlag i klubben. Det blir et tynt G16-lag, men vi skal samarbeide med de spennende G14-lagene til Remyra, Fram og Lånke. De skal trene i lag med G16 vårt. Mens G16 igjen skal trene med herrelaget, forteller Isachsen.

Coop Storlien artikkelnivå

 

Han ser svært fram til de mulighetene nye Stjørdalshallen vil gi, og oppfordrer interesserte spillere til å ta kontakt – nær sagt uansett alder. Kurt Kristoffersen er blant spillerne Isachsen har forhåpninger om vil bli en bærebjelke også i den nye utgaven av Blinks seniortilbud. I kvinnenes 4.div er stiller Frosta i avd 6. Der blir det en god del turer nordover, men også Stjørdal HK 2 blir å finne der. Malvik HK2 og Malvik HK3 er plassert i hver sin 4.div-avdeling mens Malvik HK 4 skal matche seg i 5.div mot lag som Leksvik 2, Placebo, NTNUI 5 og Utleira 4.

Les forrige sak:
Næringssjef Tore Rømo - Foto: Eir-Jørgen Bue
Rekrutterer trainees til Stjørdal

Nord-Trøndelag fylkeskommune vil rekruttere ungdom og kompetansearbeidskraft til Nord-Trøndelag gjennom regionale […]

Close