2 °C Stjørdal, NO
22/02/2019

Blinkherrene stiller seniorlag igjen

Etter ett års pause er Stjørdals-Blink tilbake med seniorlag i håndball på herresiden. Per Gunnar Isachsen har stått i bresjen for prosjektet.  De blir å finne i 4.div avd 2. kommende sesong. Der deltar også Egge, Følling, Nessegutten, Bjugn, Buvik, Rissa, Åfjord, Flå, Byåsen og Sverresborg 2. Han trener G16-laget og tillegg for  SHKs J18-lag i tillegg.

 

-Seniorlaget blir en fin blanding av litt eldre og en del gutter som er for gamle til G16. Vi har forhåpentligvis noen i mellomsjiktet på alder, også etter hvert.

 

-Det er viktig  å ha et seniorlag i klubben. Det blir et tynt G16-lag, men vi skal samarbeide med de spennende G14-lagene til Remyra, Fram og Lånke. De skal trene i lag med G16 vårt. Mens G16 igjen skal trene med herrelaget, forteller Isachsen.

 

Han ser svært fram til de mulighetene nye Stjørdalshallen vil gi, og oppfordrer interesserte spillere til å ta kontakt – nær sagt uansett alder. Kurt Kristoffersen er blant spillerne Isachsen har forhåpninger om vil bli en bærebjelke også i den nye utgaven av Blinks seniortilbud. I kvinnenes 4.div er stiller Frosta i avd 6. Der blir det en god del turer nordover, men også Stjørdal HK 2 blir å finne der. Malvik HK2 og Malvik HK3 er plassert i hver sin 4.div-avdeling mens Malvik HK 4 skal matche seg i 5.div mot lag som Leksvik 2, Placebo, NTNUI 5 og Utleira 4.

Les forrige sak:
Næringssjef Tore Rømo - Foto: Eir-Jørgen Bue
Rekrutterer trainees til Stjørdal

Nord-Trøndelag fylkeskommune vil rekruttere ungdom og kompetansearbeidskraft til Nord-Trøndelag gjennom regionale […]

Close