16 °C Stjørdal, NO
23/05/2019

«Blinkparken» – et grønt og rolig sted

Vi krever at det foretas en opprusting av ”Blinkparken”. En helt overkommelig utgift for kommunen. Mange hadde møtt opp for å støtte kravet.

 

Karin Aune Berg, fra Miljøpartiet de grønne, og Marit Wahl, Arbeiderpartiet, er skjønt enige om at dette området må tas i bruk som friområde for beboerne i området. Som nærmeste nabo finner vi en barnehage som vesentlig har asfalt som nærområde. Barna i barnehagen benytter derfor Blinkbanen som lekeområde. Det foregår stadig en fortetning i sentrumskjernen av bebyggelse, derfor er det behov for parken både for store og små. Aune og Wahl kan godt tenke seg å komme med gode tanker om hvordan ”Blinkparken” skal bli. De aktive damene forteller at det på Lademoen i Trondheim er en lite forskjønnet park til glede for beboerne.

 

Ansvar

Nå ønsker ikke Aune og Wahl å gå i strupen på kommunen, Men de er sterkt fortørnet over at det er naboene som må slå gresset. Hvis dette ikke hadde blitt gjort, ville det ikke vært særlig trivelig å benytte dette området. Beboere har ryddet vekk glasskår og rask for å få det til å se bra ut.

Coop Storlien artikkelnivå

 

Lekeapparater

Tenk hvilken glede barn og voksne ville følt hvis kommunen hadde invester noen kroner i dette ”parkområdet”. Lekeapparater av forskjellig slag ville barna satt pris på.. Når vi besøkende ”Blinkparken”, kunne vi se foreldre kose seg i solskinnet mens barna hadde det topp. Et område fri for biltrafikk og støy.

Vi forventer at kommunen tar sitt ansvar på alvor, og ruster opp dette ”parkområdet”. Kanskje bør vi starte ”Blinkparkens” venner”?

 

Stativ for huske står der, men mangler noe som gjør at den kan brukes. Barna var forbauset at kommunen ikke har til huske!

Les forrige sak:
Videoreportasje; – Åpner for flere landskamper

  Denne uka har alle fire troppene bodd på Rica Hell […]

Close