7 °C Stjørdal, NO
27/09/2020

Blinkskudd kan gi deg store premier

Krydrer laksesesongen med konkurranse

FULLTREFF: Både fotograf og fisker fikk et blinkskudd her. (Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen, Norske Lakseelver) FULLTREFF: Både fotograf og fisker fikk et blinkskudd her. (Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen, Norske Lakseelver)

Laksefisket startet natt til lørdag. Samtidig startet elveeierlaget en stor fotokonkurranse.

Stjørdalsvassdraget Elveieerlag inviterer til fotokonkurranse, som varer hele i alle de tre sommermånedene juni, juli og august.

Elveeierlaget er ikke bare ute etter bilder av store fisker. Selvsagt vil de også ha herlige fiskebilder også, men like aktuelt er det med tur- og stemningsbilder ved Stjørdalselva, Forra og Sona. Eksempler kan være kanotur med familien, bålkos ved elva, fiskeglede, bilder under vann. Her er det fritt fram å være kreativ.

En klar forutsetning for bildene som sendes ut er at bilder av laks skal tas slik at det vises mest mulig respekt for laksen. Ved fang og slipp skal bildet tas slik at det er mest mulig skånsomt for laksen. Bilder av laks som ikke er i kontakt med vann vil bli forkastet. Bilder av avlivet fisk bør tas på en slik måte at det viser respekt for laksen, heter det i kriteriene fra arrangørene.

For å delta i konkurransen sendes bildene til foto@stjordalselva.no med navn, telefonnummer og hvilken kategori du ønsker å konkurrere i. Innsendelsen er åpen i perioden 1. juni til 31. august 2019.

Vurderingen av de innsendte bildene vil gjøres i to ulike runder. Den første runden vil foregå ved at alle kan stemme fram sine favorittbilder på Facebook. De fem beste vil gå videre til en vurdering av en jury som består av fotograf Kristian Helgesen, Grethe Lindseth i Stjørdal Fotoklubb og Kjell Arnfinn Aune fra Stjørdals-Nytt.

Arrangørene kan friste med solide premier. Førstepremien for beste bilde er en fluestang verdt 7.000 kroner. Her er det også en andrepremie som er en gavesjekk fra Hegra Sparebank på 3.000 kroner. Beste stemningsbilde belønnes med et helgeopphold på Meraker Brug sin hytte på Bitbekktjønna. Beste fiskebilde får en kniv verdt 2.400 kroner fra Meraker Brug, mens vinneren av beste fang- og slippbilde får et kastekurs hos Granbo Flyfishing.

Les forrige sak:
KONTAKT: Det er jevnlige møter mellom operasjonssenteret på land i Stjørdal og ledelsen på Åsgard A ute i havet.
Feirer 20-årsdag for lukrativt felt

Har levert olje og gass verdt mer enn 900 milliarder

Close