12 °C Stjørdal, NO
25/05/2020

Spar Hegra uke 22
Klar ferdigbetong unicon

Blinkspiller på landslaget

På landslagsoppdrag

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Stjørdals-Blink Fotballs Jonas Ahsan Edvardsen er tildelt kapteinsbindet i den norske IFS landslagstroppen som spiller to landskamper mot Belgia denne helga. Lørdag ble det 3-6- tap. Det er ny kamp søndag kveld.

 

1988-modellen kom til Blink i mars. Han spiller futsal i eliteserien for Nidaros Futsal.

Dette blir Edvardsens debut på futsal-landslaget. På hjemmesiden futsal.no foretar den tidligere KFUM / NTNUI-spilleren følgende egenvurdering: “Offensivt god med ball. Flink til å spille medspillere i gode posisjoner. Holder høyt balltempo. Leser spillet godt. God ro med ballen. Defensivt god en mot en. God til å plassere meg riktig. Flink til å styre forsvaret og ta ansvar. Leser spillet godt. Flink til å bryte foran, og kjøre kontringen. Kan både spille 1-2-1 og 2-2.”

Spurt om hva som blir viktig i forkant av matchene, svarer han slik: “Det blir viktig å finne en klar spillestil og spillemåte å spille på. Videre blir det avgjørende at vi blir enige om hvordan vi skal forholde oss defensivt i forhold til presshøyde, mann-mann osv.  Offensivt blir det viktig å finne de riktige personene i de riktige posisjonene. Siden vi ikke kjenner hverandre så godt, vil det være viktig at vi blir kjent med hverandre, og hverandres styrker og svakheter på banen.

IFS-vurderer Edvardsen slik: “ Typisk ballspiller som er flink til å drive opp balltempo. God lagspiller. Plasseringssterk og flink til å kommunisere. Tar returløpene ordentlig og er dyktig til å gjøre seg spillebar offensiv. Dirigent. Flink til å bryte foran. God ballfordeler!

Landskampene spilles lørdag og søndag. Begge dagene kl. 20.

 

Disse er i Norges tropp:

Magnus Larsen (Kristiansand), Martín Sanchez Olsen (Bergen), Arton Ademi (Trondheim), Marius Ahlsen (Bergen), Faysal Ahmed (Oslo), Jonas Edvardsen (Trondheim), Ali Al Gashamy (Kristiansand), Saif Haidar (Oslo), Espen Melhus (Stavanger), Simen Melhus (Stavanger), Eirik Mella (Bergen), Øyvind Olsen (Bergen).

Les forrige sak:
Lær om vannforvaltning

Vannkoordinator Åse Renman kommer til Stjørdal 15. og 16. juni. Hun […]

Close