2 °C Stjørdal, NO
20/02/2019

Blues in Hell og Gjensidige med samarbeid

|| Gjensidige Stjørdal blir nå hovedsamarbeidspartner til Blues in Hell i to år fremover. Bjørn Ove Slind (t.h.) og Christian Røst (t.v.) var med på å underskrive avtalen mandag. Kjell Inge Brovoll fra Blues in Hell sier støtten har stor betydning for det videre arbeidet med festivaler, musikk og kultur.||

Gjensidige Stjørdal og Blues in Hell har inngått en to-årig avtale om samarbeid. Forsikringsselskapet blir dermed en av fem hovedsamarbeidspartnere for bluesfestivalen. 

Kontrakten om et to år langt samarbeid ble signert mandag. Gjensidige Stjørdal fremhever den store innsats og profesjon som Blues in Hell viser lokalt med sine festivaler.- Du har ikke bare hovedrollen i ditt eget liv, men spiller også en viktig rolle i andres. Derfor ønsker vi i Gjensidige å ta best mulig vare på deg og dine med forsikringer og tjenester som gir større trygghet hvis noe skulle skje. Dette er budskapet til Gjensidige Stjørdal.

Nå vil de også sikre at en hel festival kommer frisk og levende gjennom sine kommende arrangementer. Forsikringsselskapet med adresse i Kjøpmannsgata i Stjørdal går nå inn som en av fem hovedsamarbeidspartnere til Blues in Hell. Dette betyr en støtte på 100.000 kroner per år til festivalen.

– Blues in Hell er kjempeglade for denne tilliten og støtten. Vi viderefører selvfølgelig også det store frivillige arbeidet. Nå arrangerer vi denne måneden European Blues Challenge dagene 15.-17.mars med minst 150 frivillige. Dette blir et stort og unikt løft for hele organisasjonen, og da er det spesielt verdifullt at Gjensidige støtter oss på denne måten, sier Kjell Inge Brovoll fra Blues in Hell.

Bjørn Ove Slind og Christian Røst hos Gjensidige Stjørdal legger flere årsaker til grunn for deres deltakelse som hovedsamarbeidspartner. Forsikring handler om å ta vare på og sikre verdier. De to synes Blues in Hell opptrer som en seriøs og profesjonell aktør innen kulturlivet i Midt-Norge, og Gjensidige ser klare synergier av verdiskapningen som skjer med festivalene som Blues in Hell står bak.

– Dette vil vi være med å støtte opp om. For å si det på en litt slående måte, vi vil forsikre oss om at Blues in Hell videreføres også i årene som kommer. Derfor går vi nå inn med 200.000 i en to-årsperiode som støtte til festivalarrangøren, sier Bjørn Ove Slind.

Bluesens Grand Prix 

Hele 21 bluesband fra 21 ulike nasjoner ankommer nå Stjørdal til European Blues Challenge. Rett før arrangementet og festivalen, som er bluesens svar på Melodi Grand Prix, gir Gjensidige Stjørdal en verdifull hjelpende hånd til arrangørene fra Stjørdal.

– Vi skal i likhet med idretten, støtte opp om kulturarrangementer. Vi må uansett hele veien veie hvor mye vi kan være med på og hvor mange vi kan være med å støtte. Nå fikk vi til en avtale med Blues in Hell, som vi vet genererer store positive ringvirkninger med sine festivaler, sier Bjørn Ove Slind hos Gjensidige Forsikring.

Han får forsikringer fra Kjell Inge Brovoll om at den ordinære Blues in Hell-festivalen videreføres, og at også festivalen Youth Blues Camp trolig legges til Stjørdal året 2021. Etter at Blues in Hell har arrangert European Blues Challenge på Scandic Hell Hotel dagene 15.-17-mars i år, er det neste år Portugal som skal arrangere på øygruppen Asorene. 

Les forrige sak:
||
Varden-duo til verdenscupfinalen

Kathrine Harsem og Emil Iversen er i den norske troppen som […]

Close