12 °C Stjørdal, NO
25/05/2020

Spar Hegra uke 22
Klar ferdigbetong unicon

Bluesblå fredag kveld

SE FLERE BILDER fra en forrykende åpningskveld av Blues in Hell

Silya sjarmerte Hells bluespublikum fra scenen. (Foto: Åge Sjølstad) Silya sjarmerte Hells bluespublikum fra scenen. (Foto: Åge Sjølstad)

Silya med band fikk publikum i storform i Hell Amfi fredag kveld, men først var Vasti Jackson Band fra statene scenevarmere i amfiet. Klikk på bildene over for å se dem i full størrelse!

– Den dama der har alle i sin hule hånd, ble det hvisket mellom låtene i knappe pauser da Silya med sine vrikkende bevegelser og sylskarpe stemme dro Blues in Hell til nye høyder.

På Sparebank-scenen dro Tora Dahle Aagård med band i gang sin metalliske gitar og viste at denne landsdelen kan produsere blues i verdensklasse.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Herrer og damer på blues ville ha noe av opplevelsen med hjem. Signering av skjorter og plater ga store deler av lobbyen trange kår.

Slik skal en festival av denne grenen være, med glade folk, musikk, god prat og varierte artister.

Så glemmes ikke de mange frivillige på Hell da. De ligger i selene for at nettopp du skal trives på Blues in Hell. Vel bekomme til nye opplevelser lørdag og søndag sier vi.

Les forrige sak:
Gunnar Uglem (til høyre) er Miljøpartiets toppkandidat i Stjørdal og legger ikke skjul på at han er bedre fornøyd med samarbeid med posisjonspartiene enn Arbeiderpartiet.
Tøff skyts fra MDG – skivebom mener Ap-toppen

Ulik oppfatning om samarbeidet som var

Close