-6 °C Stjørdal, NO
02/12/2021

Spar Hegra uke 48
Header-Bingo-uten dato

Blytung bortekamp for Blink

Arkivfoto: Åge Sjølstad

Nå er Stjørdals-Blink på direkte nedrykksplass i OBOS-ligaen.

Raufoss – Stjørdals-Blink 5-2 (2-0)

Stjørdals-Blink tapte 5-2 i onsdagens bortekamp mot Raufoss i OBOS-ligaen. Tapet sender rødtrøyene ned til direkte nedrykksplass når seks serierunder gjenstår av årets sesong.

Men det er jevnt i bunnen, for tre lag står nå med 24 poeng. Grorud og Ull/Kisa ligger på plassene foran Blink med bedre målforskjell. Det ligger dermed an til å bli en uhyre spennende avslutning på OBOS-ligaen 2021.

Skapte spenning to ganger

Stjørdals-Blink hang brukbart med i første omgang, men to scoringer fra hjemmelaget rett før pause sørget for at Raufoss ledet 2-0 etter de første 45 minuttene.

Morten Strand tente et håp for Blink da midtbanespilleren satte inn reduseringen etter 63 minutter. Målet kom etter en kontring og innlegg fra venstrekanten, og i feltet sto Strand som kunne bredside ballen i det nærmeste hjørnet.

Men Raufoss var ikke ferdigscoret, for etter 72 minutter kom hjemmelaget fremover igjen. De fikk slått et innlegg fra høyrekanten, og inne i feltet sto Markus Johnsgård som kunne stange inn 3-1.

Nok et håp ble tent for Stjørdals-Blink da Robin Bjørnhom-Jatta reduserte et kvarters tid før slutt. Forsvarsspilleren kom på et godt løp, og skaffet seg rom inne i feltet, og på hel volley klinket han ballen bak Raufoss-keeper Ole Kristian Lauvli. 3-2, og da var det kamp på Nammo stadion igjen.

To innbyttere satte spikeren i kista

Men tre minutter før full tid skulle Raufoss punktere kampen.

Med sin første touch på ballen klinket innbytter Even Bydal til og satte ballen i mål bak Blink-keeper Frank Stople. 4-2 til Raufoss.

Og som om ikke det var nok. Fem minutter på overtid var nok en innbytter frempå da Teodor Berg Haltvik satte spikeren i kista og 5-2 til Raufoss.

Blinks neste kamp er hjemmekampen mot Ull/Kisa førstkommende søndag. Det blir en meget viktig kamp ettersom Ull/Kisa ligger på samme poengsum som Blink

Les forrige sak:
Tove Sætnan (t.v.) og Andrea Krovoll fra Stjørdal Demensforening inviterer til et foredrag om sykdommen som går mot en topp om få år.
Frykter demensbølge: – Om få år vil nesten alle være berørt

Close