3 °C Stjørdal, NO
09/04/2020

Bolig med stil og historie

I Hegra skal Svein Lyshaug og Anne Mari Grønseth, selge sin boligeiendom. Boligen ble overtatt etter Anne Mari’s foreldre. I bygget har det vært postkontor, og mange barn har vært på søndagsskole i bygningen.

 

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

De skulle gjerne beholdt eiendommen I Hegra, men sykdom gjør at det blir for mye hus å holde styr på. Bolighuset som er litt spesielt, består av tre etasjer. Kvistetasjen er ikke satt i stand, men med 5 soverom i 2. etasje er det plass nok.

Første etasje er meget trivelig. Et moderne kjøkken med meget god plass er nylig restaurert. Stuene ligner litt på slik det er i herskapsboliger, med tre stuer hvor det er åpent mellom rommene. En av stuene er et rent “kose-rom” der man kan sitte og lese eller nyte musikk.

 

 

Restaurert

For 14 år siden gjennomgikk huset en vesentlig renovering. Etterisolering, ny bordkledning og nye vinduer var noe av arbeidet som ble gjennomført. Huset er derfor i bygningsmessig god stand. En koselig bolig der en nesten blir litt høytidsstemt når en sitter og ser seg rundt.

 

 

Historie

Huset er et kjent sted for innbyggerne i Hegra. Til tider kunne det vær 50-60 barn som var innom på søndagsskole som ble holdt i lokalet. Når det i tillegg var postkontor i bygget, kan en godt tenke seg at det her ble servert mange nyheter.

 

 

Litt vemodig

For dagens eiere er det litt vemodig å selge boligen. For Anne Mari Grønseth, er det mange minner som kommer sigende fra fortiden. Men når de begge har helseproblemer, har de kommet frem til at det mest fornuftige er å selge for å skaffe seg en mindre bolig.

 

 

Les forrige sak:
Sikkerhet i påske-trafikken

    Distriktsleder Idar Ertsås i Trygg Trafikk Nord-Trøndelag vil presisere […]

Close