5 °C Stjørdal, NO
03/12/2020

Boligutbygger satser stort

– For oss er Stjørdal er veldig attraktivt område

- TOBB vil engasjere seg nordover og vi er veldig opptatt av å følge aktiviteten i Stjørdal, sier Helle Pettersen i TOBB. – TOBB vil engasjere seg nordover og vi er veldig opptatt av å følge aktiviteten i Stjørdal, sier Helle Pettersen i TOBB.

– TOBB har etablert seg i Stjørdal for å bli, sier Helle Pettersen som er gruppeleder avdeling nye boliger.

– Vi er en medlemsorganisasjon med ambisjon om å få enda flere medlemmer. Den fremste oppgaven å bygge for medlemmene våre. I dag har vi 3850 medlemmer i Stjørdal og omegn. Totalt har TOBB 65.000 medlemmer. I dag snakker vi om nord i Trøndelag. Her er vi aktive og forvalter i dag cirka 160 boligselskap. TOBB forvalter totalt 900 boligselskap. Vi jobber hele tiden for å skape de beste medlemsfordeler. Den aller største fordelen er forkjøpsrett ved salg av boliger, sier Helle Pettersen.

Karl Eidsviks plass

– Hvilke prosjekter har TOBB i Stjørdal i dag?

– Jeg vil først og fremst nevne Karl Eidsviks plass. Dette er et samarbeidsprosjekt med Forrbo. Det er et prosjekt midt i sentrum med en stor og flott takterrasse. Prosjektet ligger i krysset der Søndre gate og Nordre Gate møter Ole Vigs gate rett øst for jernbanen. Det tidligere bygget var kjent som arbeidsarena for frisør Svingen og tannlege Ravlo.

– Hvordan vil du karakterisere dette prosjektet?

– Karl Eidsviks plass består av 44 leiligheter fra 36 km og opp til 105 kvm. Tobb er stolte over den flotte løsningen med en felles stor takterrasse på hele 370 kvm. Dette synes vi selv er ganske unikt for Stjørdal. Vi falt for navnet Karl Eidsviks plass. Tobb er veldig glade for at familien har stilt seg positive til å bruke navnet.

Karl Eidsvik vil ellers være kjent som Sp-ordfører i Stjørdal i perioden 1967-75. Dette var en svært ekspansiv periode for Stjørdal blant annet med etableringen av Nobø. Eidsvik var også en svært aktiv skolepolitiker som ville gi ungdom i Stjørdal de beste muligheter for utdanning.

Attraktive Stjørdal

– Av andre prosjekter vil jeg nevne Fosslia Hageby med 14 nye rekkehus og 41 leiligheter. Tobb er også engasjert i prosjekter som kommer på Kvislabakken, Remyra og i Ole Vigs Park. Og arbeidet med Moen-tunet på Skatval har allerede startet. For oss er Stjørdal er veldig attraktivt område. Dermed utgjør det et viktig satsingsområde for oss. Vi vil gå inn med all vår ekspertise for å skape gode boligløsninger i Stjørdal. Tobb har fusjonert med VRM som utfører vaktmester- og renholdstjenester i Midt-Norge. Dette er et ledd i vårt ønske om en solid etablering i Stjørdal, sier Helle Pettersen.

 

Les forrige sak:
Kjørte for fort i 70-sone

To bilførere fikk fartsbot

Close