16 °C Stjørdal, NO
31/05/2020

Booket ny konsert umiddelbart

Charlotte Audestad tilbake til Søndre Kulturhjørne i april

Charlotte Audestad stortrivdes og publikum stortrivdes ved Søndre Kulturhjørne torsdag kveld. Under ett døgn etter konserten er det klart at hun snart kommer tilbake. Charlotte Audestad stortrivdes og publikum stortrivdes ved Søndre Kulturhjørne torsdag kveld. Under ett døgn etter konserten er det klart at hun snart kommer tilbake.

Torsdag kveld spilte Charlotte Audestad ved Søndre Kulturhjørne, og var knapt gått av scenen før ny konsert ble booket. 25. april er hun tilbake.

– Vi tar publikum på alvor og hiver oss rundt, sier Aud Ravlo Sakshaug, som er blant drivkreftene ved Søndre Kulturhjørne. Ny konsert med Charlotte Audestad er booket til samme lokale torsdag 25. april, og billettene er allerede lagt ut.

– Nå er det bare å hive seg rundt og kjøpe billetter. Det er bare 80 av dem så her handler det om å være først til mølla, sier Sakshaug.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Gårkveldens konsert med etterhvert så velkjente Charlotte Audestad ble utsolgt på kort tid. Med sine tekster, som inneholder både humor og sleivspark og skråblikk, har hun tatt Trøndelag og landet med storm. Audestad og hennes musikere innfridde så til de grader, og skrøt av både publikum og lokale.

Og nå kommer hun altså snart tilbake. Billetter til konserten 25. april selges via hoopla.no.

Les forrige sak:
Løshund ble med på lang skitur

Politiet etterlyser eier av en stor hund

Close