10 °C Stjørdal, NO
24/06/2021

Header-Bingo-uten dato
SparHegra uke 25

Børnet utenfor Kimen

Kimen Kino inviterte til en eksklusiv førpremiere av filmen Børning 3

Flere biler i kategorien sportsmodeller, veteran og amerikanere var utstilt utenfor Kimen da filmen Burning 3 hadde sin premiere på Kimen Kino. Foto privat. Flere biler i kategorien sportsmodeller, veteran og amerikanere var utstilt utenfor Kimen da filmen Burning 3 hadde sin premiere på Kimen Kino. Foto privat.

Nylig inviterte Kimen Kino sine kinogjester til en eksklusiv førpremiere av filmen Børning 3 med aktiviteter utenfor kinolokalene. I samarbeid med Hell Cruisers og Riis Bilglass Stjørdal ble det også bilkjøring ute.

Kinopublikum med billett til forestillingen ble ønsket velkommen til å komme før selve filmvisningene for et fartsfylt «Riis Hell Race». Racet kjørte i tre klasser: mopedbiler, lettmotorsykler og moped. Det var med andre ord spart litt på hestekreftene, men uansett ble det «burning» på parkeringsplassen utenfor Torgkvartalet.

Det var flere innslag på to hjul utenfor Kimen, også mopedbiler og moped var deltakende. Foto privat.
Det var flere innslag på to hjul utenfor Kimen, også mopedbiler og moped var deltakende. Foto privat.

– Vi fikk også arrangert en utstilling av de råeste doninger på fire hjul, sier Truls Kyllo, fungerende leder i Hell Cruisers. Kyllo synes filmen var bra, og regien handler i stor grad om en person som skal gifte seg. Han taper kappløpet med bil, og da starter noen problemer.

– Det var ellers mye bilkjøring og humor i filmen denne gang, litt som forventet. En del spesialeffekter preger også Burning 3, sier Truls Kyllo.

Les forrige sak:
Arnt Bjørseth (bildet) og Ingrid Bjørseth på Moum i Øfsti har Trøndelags eneste større besetning med telemarksfe.
Vil redde utrydningstruet ku

Arnt og Ingrid Bjørseth har Trøndelags eneste større besetning med telemarksfe

Close