16 °C Stjørdal, NO
31/05/2020

Bowlingkulene ruller snart igjen

Bowlinghallen åpner dørene etter å ha vært stengt i over to måneder

ÅPNER DØRENE: John Kåre Moen hos Bowlinghallen.no sier det blir åpne dører i hallen fra og med 19. mai. Spill må bestilles over telefon, og det er innført begrensninger på antall spillere. ÅPNER DØRENE: John Kåre Moen hos Bowlinghallen.no sier det blir åpne dører i hallen fra og med 19. mai. Spill må bestilles over telefon, og det er innført begrensninger på antall spillere.

De stengte dørene 12. mars etter pålegg fra myndighetene, men tirsdag 19. mai kan Bowlinghallen.no igjen åpne dørene.

Det krever konsentrasjon, balanse og god teknikk for å bli en god utøver i bowlingsporten. Bowling er en sport som er svært utbredt, og som mange spiller i høyere divisjoner. Før dørene måtte stenge hos Bowlinghallen.no i kjelleren på gamle Mega var både Bedriftsserien og allment spill aktivt i gang. John Kåre Moen og Roar Flikkeshaug på bowlingen ser frem til åpning igjen.

– Vi innfører noen restriksjoner på bakgrunn av anbefalinger. Annenhver bane blir avstengt, slik at 5 av 10 baner blir tilgjengelige. De første sju dagene åpner vi fra 15.00 til 22.00. På sikt kan det bli utvidede åpningstider, men vi skal ivareta sikker hall også i forhold til antall personer som max kan utgjøre fem per bane, sier John Kåre Moen. (Artikkelen fortsetter under annonsen)

SN vippskampanje 1 mobil artikkel
Mat og drikke som vanlig

Bowlinghallen.no vil servere de vanlige gatekjøkkenrettene videre. Med skjenkebevilling serveres også variert drikke i hallen. For de som skal spille bowling gjelder nå påmelding vie telefon.

– Den eller de som ønsker å spille fra og med 19. mai må ringe oss på telefonnummer 74800888. Vi tar ikke imot bestillinger på mail eller melding. Alt av spill må forhåndsbestilles, sier Moen.

– Kan komme endringer

– Det er noen bursdagsfeiringer i hallen, hva med slik avvikling?

– Vi må begrense dette til fem personer i starten også, men ta kontakt ved spørsmål for det kan komme endringer. For de som spiller i seniorkategorien setter vi av ny tid på tirsdager. Bedriftsserien har tre turneringer igjen som ikke er spilt ferdig. Avslutningscup foretas kommende høst med premieringer. Vi har ingen store endringer i hallen utover dette. Noe forefallende arbeid har vi utført disse dagene, så baneanlegget er i topp stand for tiden, sier John Kåre Moen.

Les forrige sak:
Se i opptak: Første program av «Barnestreamen»

Vilje og Nora med premiere på s-n.no

Close