-6 °C Stjørdal, NO
25/02/2020

Brann i leilighetsbygg

Politiet utelukker ikke at brannen er påsatt

23 personer ble evakuert under brannen i leilighetskomplekset i Stjørdal sentrum. (Foto: Frode Håkonsen) 23 personer ble evakuert under brannen i leilighetskomplekset i Stjørdal sentrum. (Foto: Frode Håkonsen)

Ingen ble skadet da det begynte å brenne i et boligkompleks midt i Stjørdal sentrum natt til fredag. Politiet i Trøndelag meldte om brannen klokka 05.18, og 23 beboere ble evakuert fra leilighetene i bygget. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

(Foto: Frode Håkonsen)

– Det er ikke meldt om personskader. Det har vært brann i flere søppelbøtter ved huset og det kan ikke utelukkes at brannen er påsatt. Vi ønsker derfor kontakt med eventuelle vitner, melder politiet i Trøndelag på Twitter klokka 06.16. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

Det brant også på parkeringsplassen ved skateparken. (Foto: Frode Håkonsen)
Det brant også på parkeringsplassen ved skateparken. (Foto: Frode Håkonsen)

Brannvesenet meldte da at de har kontroll på brannen, og regner den for å være slukket.

Stjørdals-Nytt har snakket med personer som kom raskt på stedet grytidlig fredag morgen og disse kan fortelle at det brant i minst en søppelbøtte i Kimenparken og også på parkeringsplassen ved skateparken og Halsen ungdomsskole. De samme personene kan også fortelle at det trolig begynte å brenne i et søppelrom i byggets første etasje. Der skal en bil ha stått i full fyr. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

(Foto: Frode Håkonsen)
(Foto: Frode Håkonsen)
(Foto: Frode Håkonsen)
(Foto: Frode Håkonsen)

Les forrige sak:
Denne hannbjørnen ble felt ved Slindvatnet i Selbu torsdag. (Foto: Bengt Ødegård)
Enda en bjørn skutt i Selbu

Hannbjørn på 71 kilo felt ved Slindvatnet

Close