12 °C Stjørdal, NO
26/06/2019

Ingen funnet inne i leilighetene

Kraftig brann i Terrassehusene

Brannvesenet har gjennomsøkt alle leiligheter i Terrassehusene og ingen mennesker er funnet inne i bygget.

Klokka 13.52 mandag ettermiddag melder politiet at det ikke er funnet mennesker inne i leilighetene i Terrassehusene. Alle aktuelle leiligheter i boligkomplekset skal være gjennomsøkt. Det er fortsatt mye røyk, men ikke flammer. Brannvesenet jobber med å sjekke eventuell spredning av brannen.

Det er i følge politiet fortsatt uklart hva som har forårsaket brannen. Det er heller ikke helt klart hvor den har startet.

I følge Stjørdals-Nytt sine reportere som var på brannstedet tidligere jobbet røykdykkere i flere leiligheter på stedet, og små smell ble hørt. Det var kraftig røykutvikling men ikke utvendig synlige flammer. Så langt vi erfarer er minst fem leiligheter berørt av brannen og et stort antall brannfolk på stedet gjør en stor innsats.

Coop Storlien artikkelnivå

Politiets operasjonsleder meldte en halvtime etter brannen at de ikke hadde kommet i kontakt med vedkommende som bor i den brannherjede leiligheten, men nå blir det altså bekreftet at det ikke var mennesker inne i de aktuelle leilighetene.

Brannvesenet er på stedet med fire biler, og det var flere ambulanser til stede. Luftambulansen har også landet på jordet like sør for Terrassehusene.

Terrassehusene som er et velkjent landemerke i Stjørdal ble bygget i årene 1969-1972 og består av tre boligblokker. Totalt inneholder blokkene 110 leiligheter.

Politiet har i etterkant av brannen opprettet en samlingsplass for de som ble evakuert i forbindelse med brannen.

– Vi vil nå kartlegge hvilke behov de ulike har utover ettermiddagen og kvelden, sier beredskapskoordinator Per Martin Øfsti, som befinner seg sammen med de evakuerte.

Les forrige sak:
Kommunestyret i Meråker består i dag av 21 representanter. Nå foreslås det å redusere dette til 15.
Vil fjerne seks av disse

Ønsker forslag på å kutte kommunestyret fra 21 til 15

Close