15 °C Stjørdal, NO
10/07/2020

– Brannen utviklet seg svært raskt

Se video fra den dramatiske brannen i Stjørdal sentrum

Pål Pettersen og Kjell Rangul ble øyenvitner til den dramatiske brannen i krysset mellom Ole Vigs gate og Tingvollvegen tirsdag ettermiddag. Pål Pettersen og Kjell Rangul ble øyenvitner til den dramatiske brannen i krysset mellom Ole Vigs gate og Tingvollvegen tirsdag ettermiddag.

Pål Pettersen og Kjell Rangul ble øyenvitner til den dramatiske brannen tirsdag ettermiddag.

Pettersen og Rangul var to av veldig mange som trakk til Ole Vigs gate der brann- og redningspesonell drev en heroisk innsats mot flammene.

– Nå har vi opplevd branner både på Hell og på Moheim-bygget, så får vi denne i tillegg. Vi synes kanskje det bør settes opp bedre vakthold, sier de to som uttrykker en viss bekymring for situasjonen. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

Mange mennesker ble vitner til den dramatiske brannen på ettermiddagen tirsdag. (Foto: Tora Gresseth)
Mange mennesker ble vitner til den dramatiske brannen på ettermiddagen tirsdag. (Foto: Tora Gresseth)

– Uansett vet vi ikke årsak til hvorfor flere leiligheter nå ble tatt av flammene, sier Pål Pettersen og Kjell Rangul som opplevde at boligene i leilighetskomplekset ble totalskadd.

LES OGSÅ: Alle gjort rede for etter voldsom boligbrann

Sekunder etter at siste evakuerte person var ute av bygningen slo flammene ut i det som beskrives som et inferno. Stjørdal brann- og redningstjeneste valgte å be om assistanse fra brannvesenet Avinor.

– Her har det tydelig vært noen raskt ute med varsling. Hovedsaken er alltid å få folk ut av husene. Det skjedde heldigvis også denne gang, sier Kjell Rangul og Pål Pettersen.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Trafikkuhell i Helltunnelen

Til legevakt for sjekk etter kollisjon

Close