17 °C Stjørdal, NO
11/08/2020

Breddeekspertene tror på Blink-opprykk

Holder Blink som favoritt – selv om kampprogrammet er tøft

Det har vært litt av en jubelsesong for Lars Ramstad (fra venstre), Jakob Talmo Tromsdal, Sondre Sørløkk (med ryggen til) og Sondre Hopmark Stokke. Nå tror ekspertene at Blink-jubelen varer ut sesongen.

En av norsk fotballs fremste eksperter på breddefotball, Jørgen Tjærnås, tror Stjørdals-Blink står imot alle angrep og rykker opp til 1. divisjon.

– Med 360 minutter igjen er Stjørdals-Blink store favoritter. Kvik Halden er i en nesten like god posisjon, men tap i lokaloppgjøret mot FFK kan koste dem kvalifiseringsplassen. Vi tror Stjørdals-Blink rir av stormen, og at Fredrikstad i beste fall tar kvalifiseringsplassen – forutsatt at de slår nettopp Kvik. For direkte opprykk må de gå feilfritt og samtidig få hjelp. Det skal holde veldig hardt, spår Tjærnås i sin blogg hos Nordicbet.

Han har latt seg imponere over Roar Vikvangs mannskap, som har vært imponerende stabile gjennom hele sesongen.

– Stjørdals-Blink har rullet over motstander etter motstander i hele år. Anført av Mats Lillebo og Sondre Stokke har de scoret hele 57 mål. Men kampprogrammet på slutten er ikke det enkleste. Først venter nabo Levanger, som garantert motiveres av å være en snubletråd for Blink. Så venter Fredrikstad hjemme i en helt avgjørende kamp for begge lag – her snakker vi en kamp som virkelig bør sees! Egersund borte i neste er beintøff, før nedrykkstruede Sola venter på Blinkbanen i siste runde. Blink er nære opprykk, men samtidig er veien fram fortsatt lang. Fryktelig lang, understreker Tjærnås.

Spillselskapet Nordicbet gir nå 1,80 i odds på at Stjørdals-Blink vinner 2. divisjon avdeling 1, mens nestfavoritt Kvik Halden gir 2,50 ganger pengene tilbake om de vinner. Fredrikstad har pr. nå 5,00 i odds hos selskapet.

 

Les forrige sak:
– Å være glad er like sunt som gulrøtter og grovbrød

Skolestartere, ungdommer og psykologer snakket om følelser

Close