8 °C Stjørdal, NO
10/08/2020

Brødrene Iversen vant KM i stafett

Storebror Emil avgjorde i generalprøven til NM

Emil Iversen gikk ankeretappen for Vardens andrelag og sørget for at brødrene Iversen ble kretsmestre i stafett. Emil Iversen gikk ankeretappen for Vardens andrelag og sørget for at brødrene Iversen ble kretsmestre i stafett.

Tre brødre Iversen utgjorde Vardens andrelag i kretsmesterskapet i stafett lørdag. Mats og Gaute sørget for at storebror Emil kunne gå ut «bare» ett minutt og fire sekunder bak Vardens førstelag som ledet stafetten etter to etapper. Superstjernen hadde som oppgave å hente inn samboer og bestekompis Magnus Gjemse på ankeretappen og den jobben fikset Iversen.

Emil Iversen gikk den tredje etappen ett minutt og 50 sekunder raskere enn Gjemse, som hadde nest beste etappetid. Det gjorde at Vardens andrelag, familielaget Iversen, vant kretsmesterskapet foran Vardens førstelag som besto av Thomas Albertsen Dahlen, Torstein Buan Røvik og Magnus Gjemse.

Det er vel grunn til å tro at iallfall en av Iversen-brødrene går på førstelaget når Varden Meråker skal forsvare fjorårets NM-tittel på hjemmebane neste søndag.

Stjørdals-Blink vant kretsmesterskapet i både klassen for jenter 11-12 år og jenter 15-16. I jentenes 13-14-årsklasse ble det KM-gull til Aasguten.

Les forrige sak:
MDGs toppkandidater til kommende fylkestingsvalg. Fra venstre: Ungdomskandidat Norunn Krokeide, fylkestopp Tommy Reinås, og andrekandidat Gjertrud Berg.
Reinås listetopp for MDG

- Jeg vil være den politiske lederen som ser mulighetene

Close