-1 °C Stjordal, NO
18/01/2020

Brødrene Northug til byfesten

Adam Douglas, Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes topper den musikalske plakaten

Ny stor byfest er på gang i uke 33, i midten av august. Ole Ivar Teigen fra arrangørene kan dele med publikum et bredt og spennende program. Brødrene Northug og kjente artister med mange lokale kulturinnslag er på menyen. Ny stor byfest er på gang i uke 33, i midten av august. Ole Ivar Teigen fra arrangørene kan dele med publikum et bredt og spennende program. Brødrene Northug og kjente artister med mange lokale kulturinnslag er på menyen.

Kommunen sin byfest 2019 er i ferd med å kompletteres. En hel uke med aktiviteter og kultur er i vente. Brødrene Northug kommer og deler sine erfaringer om vinteridrett. Adam Douglas fyller storsalen og intimt blir det i Vektersalen når Lars Bremnes og Maria Haukaas Mittet tar imot publikum.

Det skal myldre av liv og røre på Torget, i gata og i Kimen med Kimenparken dagene når byfesten pågår i Stjørdal sentrum. Ole Ivar Teigen i prosjektledelsen har et nesten ferdig program å dele med publikum.

– Som mange kjenner til er denne byfesten en videreføring av Stjørdalsdagene. Uke 33 bør alle sette av på kalenderen fra 11 til 18.august. Mandag 12. august er det Internasjonal dag på torget med Frivilligsentralen med mange nye og godt forankrede landsmenn og kvinner. Det blir dans og sang fra andre kulturer. Halsen skolekorps deler sine kulturbegivenheter og flere medarrangører er ønskelig, det er bare å ta kontakt, sier Ole Ivar Teigen.

Tirsdag under byfestuka har DNB som samarbeidspart invitert Arne Hjeltnes til et næringsseminar. Brødrene Tomas, Even og Petter Northug inntar storsalen og forteller om ski-erfaringene. Verdenspremiere med brødrene fra Fosen og Mosvik vil bli et scoop for publikum. Det blir barneaktiviteter i Kimenparken. Senere på ettermiddagen Barne-OL på Øverlands Minde. Onsdag er seniorenes dag med dans på torget med musikk. Ved vanskelige værforhold er Kimen alternativet. Torsdag er det «Back to school» arrangement. Halsen skolekorps får med skolestarten på Torget.

– Hva skjer resten av uka under byfesten Ole Ivar Teigen?

– Fredag gjentar Varig Forsikring og Bjørn Ove Slind suksessen med blålysdag. Brann, ambulanse og politi deltar med folk og biler. Fokus på helse er viktig for oss alle. Førstehjelp og livredning belyses i Kimenparken. Lørdag 17. august blir den store konsertdagen med innbudte artister. Lars Bremnes og Maria H. Mittet inntar Vektersalen klokken 19. I Storsalen kommer Adam Douglas med egen konsert klokken 21. Ute i vestibylen blir det også lokale kulturinnslag. Søndag runder vi av byfesten med utegudstjeneste i Kimenparken i regi av Stjørdal Kirke. Fiskekonkurransen i regi av Stjørdal Jeger og Fiskerforening videreføres på Stjørdal Havn. Turmarsj, kunstutstilling og åpent museum hører med. Fullt program lanseres den 15. så vent på fullt program, sier Ole Ivar Teigen og opplyser om at billettsalg til konserter starter allerede torsdag denne uka.

 

 

Les forrige sak:
Denne sikringen var ikke god nok, mente Statens vegvesen og føreren av transporten blir anmeldt. (Foto: Statens vegvesen)
Anmeldt for dårlig sikring av last

Fire andre førere ble også anmeldt mens 20 fikk gebyr

Close