-1 °C Stjørdal, NO
04/04/2020

Brøndbo-bror og pianoet til Søndre

Musikalske skatter i intimt lokale

Thomas Brøndbo setter seg ned ved pianoet ved Søndre kulturhjørne igjen torsdag 12. september. Thomas Brøndbo setter seg ned ved pianoet ved Søndre kulturhjørne igjen torsdag 12. september.
SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Thomas Brøndbo kommer til Stjørdal og Søndre kulturhjørne torsdag 12. september for å holde solokonsert.

– Jeg kommer med piano og fin belysning for å skape en god stemning. Ved inngangen til høsten skal vi tilby en trivelig kveld med sanger som folk har et forhold til. Det er mine egne sanger og bidrag fra andre norske artister der jeg velger med omhu. Jeg er opptatt av tekstenes innhold og en vakker klang.

– Det er første gang du kommer til Søndre kulturhjørne?

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

– Ja, det stemmer. Men jeg føler meg hjemme i Stjørdal som jeg har hatt gleden av å besøke mange ganger. Det er trivelig med nye spillesteder der folk i første rekke kommer for å lytte til musikken. Dermed får vi artister trivelige opplevelser.

– Hvilke melodier har du skapt?

– Det er et privilegium å få skape melodier som folk nynner og setter pris på. Jeg var glad den gangen låten «Amalie» tok form. Mange har skrevet musikk til meg, men det er ekstra stas å dra egne sanger ut av ermet. Jeg har også blitt sterkt knyttet til «Skin sola» som Åge Aleksandersen har skrevet. Det er en melodi som jeg har fått et godt og nært forhold til, sier Thomas Brøndbo som setter pris på å holde den norske visetradisjonen i hevd.

Billetter kjøpes på Hoopla.

Les forrige sak:
Dette bildet av ordfører Ivar Vigdenes ble tatt i forbindelse med Stjørdals-Nytt sin meningsmåling i april. Da smilte ordføreren bredt over tallene som han og Senterpartiet fikk. Nå har han grunn til å smile enda litt bredere i følge en fersk måling gjennomført for Trønder-Avisa.
Ligger an til brakvalg

Fersk meningsmåling viser at Sp-bølgen i Stjørdal bare vokser og vokser

Close