24 °C Stjørdal, NO
20/07/2019

Brøt seg inn i kiosk og butikk

18-åring må svare for 19 tiltalepunkt

Ved denne butikken i Stjørdal sentrum skal den nå 18 år gamle mannen ha knust et vindu to netter på rad. Ved denne butikken i Stjørdal sentrum skal den nå 18 år gamle mannen ha knust et vindu to netter på rad.

18-åringen er tiltalt for totalt 19 punkter når han må møte i Inntrøndelag tingrett i juni. Mange av tiltalepunktene mot ungdommen, som nå er bosatt i Nord-Norge, stammer fra hendelser i Stjørdal. Blant tiltalens punkter er skadeverk ved Bunnpris-butikken, som den gang eksisterte i Stjørdal sentrum. To netter på rad skal han ha knust et vindu i butikklokalene. Han er også tiltalt for innbrudd og tyveri fra Narvesen-kiosken ved jernbanestasjonen i Stjørdal ved tre anledninger i løpet av to måneder. I tiltalen står det at han stjal sigaretter, tobakk og et kassaapparat.

Den unge mannen er også tiltalt for ildspåsettelse inne i en bygning, for å ha knust et vindu i en dør, revet ned en radiator, og laget riper på en parkert bil. Han må også svare for to biltyveri i Stjørdal på førjulsvinteren 2017. Ved den ene anledningen skal mannen, som da var 16 år, ha stjålet bilen eller medvirket til det og kjørt fra Stjørdal til Brekkvasselv.

Tiltalen inneholder også flere punkter om bruk og besittelse av ulike typer narkotika.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Mistenkt for ruskjøring

Tatt med for sikring av bevis

Close