6 °C Stjørdal, NO
07/04/2020

Bru-bløtkake ved Aglo

Daglig leder Odd Anders With og Lillian Solstad får sin del av kaken som ble servert
SN vippskampanje 1 mobil artikkel

 

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Det var kakefest ved Aglo v.g.skole når det ble kjent at bevilgningene til ny veg var sikret. Samtlige lærere var samlet for å få servert sin del av ”Brubløtkaka”

 

Et av de farligste vegkryss i Stjødal vil i løpet av relativt kort tid bli rettet opp. Tirsdag 22,mars kom det beskjed om at NT Vegvesen hadde finansieringen på plass. Den 24.mars ble anbudsdokumentene sendt ut. Etter det vi får opplyst vil bru og veg stå ferdig i desember 2012.

Daglig leder ved Aglo var ekstra glad. Han har det daglige ansvar for 160 elever som skal bruke den gamle vegen . I tillegg kommer barnehage om familiesenter. Odd Anders With hadde ønsket at Bjørn Hesselberg hadde vært til stede.Gjennom sin tid ved skolen, har han lagt ned et betydelig arbeid får å dagens løsning.

Også Lillian Solstad mente det var en svært gledelig dag når vi nå kan markere en slik begivenhet. Også hun berømmet NT Vegvesen for sin raske behandling.

 

Les forrige sak:
Her sitter Bent Anders utenfor boligteltet i Afghanistan: - Vi hadde tyskere som bodde i den norske leiren og foretrakk det framfor sine egne containere.
Samarbeidet viktig

  Major og sykepleier Bent Anders Salberg er etter hvert blitt […]

Close