17 °C Stjørdal, NO
29/09/2020

Bruker i fly i letingen etter hunder

|| Børge Hansen, familien og gode venner fortsetter letingen etter de to savnede hundene. I dag er også et fly med i letingen.||

– Vi må bare prøve, sier Børge Hansen om at de i dag har hyret inn et fly for å være med i letingen. Selv setter han seg på snøskuteren i dag også og fortsetter letingen etter de to tispene Mocca (6) og Terra (1). 

Hundene forsvant som kjent på tur inn til Gåsdalen i Meråker søndag ettermiddag. I et skikkelig uvær ble hundene borte, og siden har ingen sett verken spor eller livstegn fra de to firbeinte.

– Ingenting å se, melder Børge Hansen etter gårsdagens leting. Derfor tar de i bruk alle mulige midler i letingen etter de savnede hundene i dag. 

– Flyet er antakelig i lufta nå. Tanken er å fly over Sonvatna og bruke noen timer i området. Været er iallfall kjempebra for den type søk, sier Hansen litt etter klokka 9.30 torsdag formiddag. – I tillegg skulle Statens Naturoppsyn (SNO) opp med helikopter i området i dag, og de skulle også se etter dem, sier Hansen.

Selv tar han en ny runde på snøskuter med utgangspunkt i Mansæterbakken i Meråker, og satser på å saumfare skogområder i nærheten. Andre tar skiene fatt, så han har ikke helt kontroll på hvor mange som er ute og ser etter de to savnede hundene. 

– Fortsatt håp om å finne dem i live?

– Vi har ikke mistet håpet ennå, men det er klart det svinger litt. Uansett hadde det vært godt og funnet dem, sier Børge Hansen. 

Les også de tidligere artiklene som samme sak her:

Har fortsatt håp

Mocca og Terra fortsatt savnet

Les forrige sak:
||
Kjørte uten førerkort få uker før oppkjøringen

Mannen som er bosatt i Stjørdal hadde planlagt oppkjøring, men denne […]

Close