10 °C Stjørdal, NO
27/05/2020

Spar Hegra uke 22
Klar ferdigbetong unicon

Bruker påsken til å trene

Skal spinne, ro og sykle hele høytiden

) Martin Larsen (t.v.) og Sven Henning Kristoffersen tar gjerne en treningsøkt sammen, selv om det er påske. Foto: Frank Skaufel ) Martin Larsen (t.v.) og Sven Henning Kristoffersen tar gjerne en treningsøkt sammen, selv om det er påske. Foto: Frank Skaufel

Treningskompisene Sven Henning Kristoffersen (70) og Martin Larsen (56) ligger ikke på latsiden i påsken.

– Jeg er ikke noen langrennsløper lenger, derfor blir det spinning. Senere i påsken er planen å ta ut sykkelen og trø litt rundt om i Stjørdal, sier Kristoffersen, som i fjor gikk av som pensjonist.

Mandag morgen stilte han opp på en fellesøkt med spinning på Hell Treningsstudio sammen med Martin Larsen og 12 andre sprekinger.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel
– Jobber og trener

– Jeg jobber egentlig hele påsken, men har anledning til å trene i arbeidstiden, sier Larsen, som jobber som helsearbeider ved Villa Vika i Hommelvik.

Stjørdalingen er en aktiv kar og sammen med Kristoffersen har han frekventert morgenspinntimene på Hell jevnlig i hele vinter.

– Jeg skal tilbake hit på onsdag morgen, og da kan det hende jeg får med meg gutten som jeg følger opp hos Villa Vika. Han er kjempetrivelig, og for meg gjør det ingen ting å jobbe i påsken når jeg kan være sammen med en så grei kar, sier Larsen.

Ror over til Hammarøya

Når fellestreningene avsluttes onsdag, har ikke Larsen tenkt å holde seg helt i ro.

– Sammen med brukeren skal vi ro over til Hammarøya i Åsen, og være i aktivitet der, forteller han.

Les forrige sak:
Det hører med til historien at Roy Willy Westby ikke ble skremt, og fortsatte som jagerflyger i 338-skvadronen, og fløy flere typer militære transportfly, før han gikk over til sivil luftfart i Norge og i utlandet. Han var sentral sammen med Bjørn Kjos i å bygge opp Norwegian Air Shuttle, som senere ble til Norwegian, der Westby var flygesjef. Her sammen med musikalsk underholder hos Lions Club Stjørdal, Per- Åge Krogstad.
Et liv i arbeid som flyver

Roy Willy Westby overlevde flystyrt

Close